Sivutehtäviä, sivalluksia ja söpöjä voimaolentoja – Final Fantasy VII Remakesta pukkaa tuoretta kuvamateriaalia / Uutiset / pelaaja.fi

Sivutehtäviä, sivalluksia ja söpöjä voimaolentoja – Final Fantasy VII Remakesta pukkaa tuoretta kuvamateriaalia

13.02.2020 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
3
Final Fantasy VII Remake, Final Fantasy VII, final fantasy, Summot, ruutukaappaus, kuva, square enix

Square Enix on kaatanut uuden satsin Final Fantasy VII Remake -kuvia internetiin kaikkien analysoitavaksi.

Useampi kuva koostuu taas toiminnallisemmista otoksista, joissa varsinkin Tifa ja Cloud pääsevät näyttämään erilaisia kykyjään ja aseistustaan. Aikansa valokeilassa saavat kuitenkin yhtälailla Carbunclen ja Cactuarin kaltaiset juuri vahvistetut summot-otukset (molemmat ennakkotilausetuja) sekä muutamat läheisemmät silmäykset Hojoon ja Red XIII:een.

Sivutehtävistäkin on hieman vihjailtu. Tutkiskelemaan päästään tätä kautta muun muassa Materia-kykyjä, kadonneita kaveritilanteita sekä tietysti rottaongelmia – onhan kyseessä kuitenkin roolipeli.

Kuvat ovat klikattavissa auki ohessa. Edellinen traileri pelistä nähtiin aiemmin tammikuussa.

Final Fantasy VII -uusioversioiden sarjan käynnistävä Final Fantasy VII Remake ilmestyy PS4:lle huhtikuun 10. päivä. Peli on ainakin vuoden ajan alustan yksinoikeus.

Lähde: Square Enix

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän JayeizH kuva
JayeizH

Pakko myöntää, harvemmin pelkät kuvat nostaa hypeä, mutta nyt näin kävi. Nämä vähän palautti sitä hype tasoa minkä uusi teema biisi viskasi katajikkoon. Voi luoja kuinka toivon että käyttävät sitä mahdollisimman vähän... Miksi ihmeessä hyväksi havaittu pitää muuttaa ja rikkoa?!

Käyttäjän Bloodborne kuva
Bloodborne

Jaaha, Rat quest confirmed, en osta! 😂

Käyttäjän zappah kuva
zappah

Hieman kiinnostaa tämä, lähinnä sen vuoksi kun se on monelle niin legendaarinen tapaus. Mikäli saa hyviä arvosteluja niin voisihan tämän ehkä jopa ostaakin. Vuoden päästä tosin sitten vasta X:lle tai vaihtoehtoisesti uudemmille laitteille, mikä nyt onkin sillä hetkellä se ykköslaite itsellä.

Nostoja