Skeittaajalegenda: Tony Hawk's Pro Skater 3+4 -uusioversio oli vähällä tapahtua, mutta sitten asiat muuttuivat / Uutiset / pelaaja.fi

Skeittaajalegenda: Tony Hawk's Pro Skater 3+4 -uusioversio oli vähällä tapahtua, mutta sitten asiat muuttuivat

21.06.2022 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
6
Tony Hawk's Pro Skater 3+4, Tony Hawk's Pro Skater, THPS, Tony Hawk, Tony Hawk's Pro Skater 1+2, Activision, Blizzard, Blizzard Entertainment, Vicarious Visions, Blizzard Albany,

Skeittipelisarja Tony Hawk's Pro Skater teki pari vuotta sitten kiitellyn paluun, kun Activision ja Vicarious Visions toivat maailmaan kaksi ensimmäistä sarjan osaa varsin onnistuneesti uusineen Tony Hawk's Pro Skater 1 + 2:n. Monet toivoivatkin vielä kolmannen ja neljännen pelin saavan myös uusiokäsittelyn, mutta rullalautailijalegenda Tony Hawkin mukaan näin ei näyttäisi kuitenkaan tapahtuvan.

Hawk vieraili maanantaina Twitch-käyttäjä andyTHPS:n tuoreessa lähetyksessä, jossa tämä paljasti, että Activision oli kyllä aikeissa tehdä vielä myös uusioversiot kolmannesta ja neljännestä Tony Hawk -sarjan pelistä. Suunnitelmat kuitenkin muuttuivat, kun Vicarious Visions päädyttiin sulattamaan osaksi Blizzard Entertainmentia.

– Totuus on, että he yrittivät löytää jonkun muun tekemään kolmosen ja nelosen, mutta he eivät luottaneet kehenkään samalla tavalla kuin Vicariousiin. He ottivat näin ollen muilta studioilta vastaan ehdotuksia siitä, mitä he haluaisivat tehdä sarjalla, eivätkä tykänneet mistään kuulemastaan. Se oli sitten siinä, Hawk summaa.

– Toivoisin, että olisi jokin keino tuoda se takaisin. Kukapa tietää, kenties pölyn laskeutuessa keksimme vielä jotain.

Blizzardin alaisuudessa Vicarious Visions on auttanut viimeisimpänä tuomaan Diablo II: Resurrectedin maailmaan. Nykyisin studio tunnetaan nimellä Blizzard Albany.

Lähde: andyTHPS (Twitch), Gematsu

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Izmou kuva
Izmou

Luulisi että olisi kysyntää kolmoselle ja neloselle, kun 1 + 2 myi ensimmäisen kahden viikon aikana miljoona kappaletta, mikä oli sarjan ennätys julkaisussa. Harmi että pistivät VV:n ns. nurin.

Käyttäjän Irezawa kuva
Irezawa

Eli Blizzard onnistui sitten tämänkin pilaamaan. Sillä lailla.

Käyttäjän Poliisitapaus kuva
Poliisitapaus

Älytöntä, kun ottaa huomioon, miten hyvän vastaanoton 1+2 sai ja miten vähällä vaivalla tämä kääntyisi kolmosen ja nelosen uusioversioksi! Minä ainakin maksaisin täyden hinnan uudesta haukasta, joka kierrättäisi aiemman remaken työkaluja grafiikkaa, ääniä, fysiikoita ja temppulistoja myöten. 3+4 vaatisi siis yksinkertaisimmillaan uudet kentät, NPC-hahmot ääninäyttelyineen sekä uratilan muokkaamisen time attack -tyyppisestä avoimen maailman tehtäviksi. Kolmosen ja nelosen isot kentät ovat toki työläämpiä toteuttaa kuin kahden ensimmäisen, mutta avoimen maailman tehtävissä riittäisi nykystandardeillakin kiitettävästi pelattavaa ilman päälle liimattuja rookie-, veteran- ja legend-haasteita. Sitä suuremmalla syyllä kolmosen ja nelosen uusioversiot voitaisiin myydä kumpikin itsenäisinä peleinä, mikä olisi Activisionilta vielä ihan hillittyä rahastusta kaiken maailman Diablo Immortalien jälkeen.

Käyttäjän Poliisitapaus kuva
Poliisitapaus

Tuplat.

Käyttäjän flipperi kuva
flipperi

Kyllä täytyy vaan ihmetellä tätä peliteollisuutta.. tuntuu, että pahemmaksi ja ahneemmaksi vaan menee. Miettii vielä mitä kuraa D2 Resurrected julkaisu oli plääh

Käyttäjän jr11 kuva
jr11

Vammasta toi hyvien studoiden ostelu ja sulauttelu.

Nostoja