Sony tuulettaa jo Ghost of Tsushiman myyntimenestystä – Horizon Zero Dawnin debyytti jää varjoon / Uutiset / pelaaja.fi

Sony tuulettaa jo Ghost of Tsushiman myyntimenestystä – Horizon Zero Dawnin debyytti jää varjoon

25.07.2020 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
6
Ghost of Tsushima, Sucker Punch, myynti, ps4, IP, sony

Viikko sitten julkaisunsa saanut Ghost of Tsushima on myynyt 2,4 miljoonaa kopiota, Sony on tiedottanut. Teknologiajätti kertoo, että lukema saavutettiin ensimmäisen kolmen päivän aikana ja se koostuu nimenomaan kuluttajille asti myydyistä kappaleista.

Kyseessä on yhtiön muukaan suurin julkaisu, jonka Sony-nimike on onnistunut saavuttamaan PlayStation 4:llä kuulumatta mihinkään jo ennalta olemassaolleeseen sarjaan. Vertailuna esimerkiksi Horizon Zero Dawnin ilmoitettiin myyneen aikoinaan 2,6 miljoonaa kappaletta kahdessa viikossa.

Nopeimmin myydyimmän PS4-yksinoikeuden tittelin nappasi viime kuussa vuorostaan The Last of Us Part II. Sonyn mukaan peliä myytiin kuluttajille kolmessa päivässä reilut neljä miljoonaa kappaletta. Muista peleistä Spider-Man myi ensimmäisen kolmen päivän aikana aikoinaan 3,3 miljoonaa kappaletta, God of War 3,1 miljoonaa kappaletta ja Uncharted 4 ensimmäisen viikkonsa aikana 2,7 miljoonaa kappaletta.

Lähde: PlayStation (Twitter)

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Pleikkarohmu kuva
Pleikkarohmu

Tästä pelistä osasi toki odottaa ainakin jonkinasteista hittiä. Ennätysmyyntien (yli 2 miljoonaa myytyä peliä) tekeminen on toki nyt helpompaa, kuin vuonna 2017, koska pleikkareitakin on myyty kolmessa vuodessa rutkasti lisää.

Käyttäjän Almasy kuva
Almasy

Tästä olen erittäin iloinen. Vaikka peli onkin geneerinen monessa mielessä, niin se on tehty rakkaudella Japanin historiaa kohtaan. Aidosti sellainen peli <3

Käyttäjän Gta IV kuva
Gta IV

harmi et jää kokematta tää. vaikuttaa hyvältä

Käyttäjän simodeus kuva
simodeus

Jotenkin tuntuu että peli nähdään uudelleen PS5:lla. Voi olla että täytyy tämä hankkia mutta backlog on jo sen verran iso, varmaan jää hankkimatta.
Jos ei sitten tule uusio-versiota PS5:lle.

Käyttäjän Smiling Nik kuva
Smiling Nik

Kyllä olen tykännyt erittäin paljon tästä pelistä.

Käyttäjän SeTyyppi kuva
SeTyyppi
Lainaus simodeus

Jotenkin tuntuu että peli nähdään uudelleen PS5:lla. Voi olla että täytyy tämä hankkia mutta backlog on jo sen verran iso, varmaan jää hankkimatta.
Jos ei sitten tule uusio-versiota PS5:lle.

Taitaa olla taaksepäinyhteensopiva PS5:llä.
PC:lle olisi kiva tämäkin jossain vaiheessa saada niin pääsisi pelaamaan kunnollisilla framerateilla.