Sonyn virallinen Uncharted-elokuva menetti jälleen ohjaajansa – Tom Holland yhä mukana pääosan esittäjänä

Uncharted-elokuvalle on taas aika löytää uusi ohjaaja, sillä Dan Trachtenberg on jättänyt projektin.

2.6.2020 07:49

Virallinen Uncharted-elokuva on kohdannut taas vastatuulta. Elokuvasivustot Deadline ja The Wrap ovat raportoineet, että elokuvan ohjaajaksi aiemmin tänä vuonna kiinnitetty Dan Trachtenberg ei ole enää osa projektia ja näin ollen Sony Pictures etsii parhaillaan vauhdilla tälle seuraajaa.

Toiveena Sonylla olisi vahvistaa uusi ohjaaja vielä kesän päätteeksi. Suunnitelmissa yhä olisi, että elokuvan tuotanto alkaisi varhain ensi vuonna.

Trachtenberg on tunnettu tähän asti parhaiten 10 Cloverfield Lanesta ja Black Mirror -sarjan Playtest-jaksosta. Hiljattain hän vastasi lisäksi Amazonin tuoreen The Boys -sarjan pilotista ja oli mukana luomassa Warframe-pelille uutta alkuanimaatiota.

Viimeisimpien Hämähäkkimies-elokuvien tähti Tom Holland on yhä kiinnitetty Uncharted-elokuvan päärooliin nuorena Nathan Drakena. Tarkoituksena elokuva on ollut saada ensi-iltaan 18. joulukuuta 2020. Deadlinen tietojen mukaan elokuvasta on tulossa PlayStationin hiljattain perustetun oman elokuvaosaton ensimmäinen isompi hanke.

Tämä ei todellakaan ole ensimmäinen kerta, kun Uncharted-leffaan kiinnitetty ohjaaja on vaihtunut. Ennen Trachtenbergia pestiin valmistautui tovin aikaa Night at the Museumista tuttu Shawn Levy, jota ennen roolin yhteydessä esiin on noussut myös sellaisia nimet kuin Seth Gordon (Kaameat pomot, The King of Kong) ja David O. Russell (American Hustle, Three Kings).

Lähde: Deadline, The Wrap

Lisää luettavaa