Sotaräiskintä Brothers in Arms elvytetään televisiosarjana / Uutiset / pelaaja.fi

Sotaräiskintä Brothers in Arms elvytetään televisiosarjana

27.04.2020 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
1
Brothers in Arms, Gearbox Softwarem, televisio, Scott Rosenbaum

Pitkää hiljaiseloa viettänyt toisen maailmansodan räiskintäsarja Brothers in Arms on palaamassa oman televisiosarjansa muodossa. Uutta ohjelmaa on pestattu vetämään The Shieldistä muun muassa aiemmin tunnettu Scott Rosenbaum, jonka ohella hankkeessa häärää vastaavana tuottajana Gearbox Softwaren perustajajäsen ja toimitusjohtaja Randy Pitchford.

Televisiosovituksen kerrotaan saavan innoitusta oikean elämän tapahtumista ja kertovan kahdeksan miehen ryhmästä, joka lähtee pelastamaan akselivaltojen vangiksi joutunut esimiestään ennen kuin vastapuoli saa tietoonsa Normandian maihinnousua koskevia suunnitelmia. Ensimmäisissä jaksoissa sarjan on määrä käsitellä muun muassa aikoinaan salassa pidettyä Exercise Tiger -harjoitusta, jossa tehtyjen mokien seurauksena surmansa sai lähemmäs 800 yhdysvaltain sotilasta.

Pelkkiin amerikkalaisiin Brothers in Arms -ohjelman ei pitäisi myöskään keskittyä, vaan silmäilyyn otetaan myös saksalaisia sotilaita ja siviileitä. Toiveena noin yleisesti Rosenbaumilla olisi toteuttaa sarja, joka olisi omalaatuinen muihin toista maailmansotaa käsitteleviin televisiosarjoihin nähden.

Sarja ei ole edennyt vielä kuitenkaan täystuotantoon ja etsii näin siis esimerkiksi yhä ohjaajia ja lähetyskumppania. Näyttelijöistäkään ei vielä ole tietoa, joskin Pitchford on ilmaissut halunsa käyttää tuoreita kasvoja tunnetuimpien tähtien sijaan.

Brothers in Arms -televisio-ohjelma ei ole tällä hetkellä Gearboxin ainut pelialan ulkopuolella vauhtia hakeva hanke. Pelitalon on ollut määrä saada aikaan vielä myös virallinen Borderlands-elokuva Hostel-ohjaaja Eli Rothin kanssa.

Lähde: The Hollywood Reporter

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Le Toillètte kuva
Le Toillètte

Pelisarjankin voisi mielellään herättää takaisin eloon.

Nostoja