Spider-Man: Miles Morales on PS5:n julkaisupeli ja saapuu myös PS4:lle – Ultimate Edition sisältää ehostetun Spider-Man: Remasteredin / Uutiset / pelaaja.fi

Spider-Man: Miles Morales on PS5:n julkaisupeli ja saapuu myös PS4:lle – Ultimate Edition sisältää ehostetun Spider-Man: Remasteredin

17.09.2020 // Kirjoittanut: Ville Arvekari
5
Spider-Man: Miles Morales on PS5:n julkaisupeli ja saapuu myös PS4:lle – Ultimate Edition sisältää ehostetun Spider Man: Remasteredin

Miles Morales seittisinkoilee Hämähäkkimiehenä PlayStation 5:n julkaisussa ja saapuu samalla myös PlayStation 4:lle, Sony vahvistaa. Spider Man: Miles Moralesista saatiin keskiviikkoillan PS5 Showcase -lähetyksessä myös seitsemän minuutin mittainen pelikuvakatsaus, jonka voi silmäillä ohesta.

Itsenäinen lisäseikkailu sijoittuu tarinallisesti vuoden päähän Insomniac Gamesin ensimmäisestä Marvel's Spider-Man -pelistä ja asettaa Milesin version seittisinkoilijasta keskelle Roxxon-energiayhtiön ja sekä Tinurin – eli kansainvälisemmin Tinkererin – johtaman The Underground -rikollisarmeijan välienselvittelyä.

PS5:llä Spider-Man: Miles Moralesista julkaistaan noin 59 euron hintainen perusversio sekä noin 79 euron hintainen UItimate Edition. Se pitää sisällään uuden seikkailun ohella latauskoodin alkuperäisen pelin ehostettuun Marvel's Spider-Man: Remastered -versioon, johon lukeutuu myös pelin kaikki lisäsisältötarinat. Peliä on teholisäysten ohella viilattu myös graafisesti tukemaan muun muassa säteenseurantaa.

Spider-Man: Miles Morales julkaistaan molemmille alustoille PlayStation 5:n julkaisupäivänä, eli täkäläisittäin 19. marraskuuta.

Lähde: PlayStation.Blog

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Megaman kuva
Megaman

Tämä näytti kyllä aivan käsittämättömän typerältä leffa rännijuoksulta :D Cinematicsien välissä saat vähän kävelyttää ukkoa kunnes taas katsellaan välivideota ja pääset ehkä osallistumaan rämpyttämällä nappia Dragon's Lair tyyliin. Ei jatkoon.

Käyttäjän zappah kuva
zappah

On kyllä hinnat ainakin nostettu nextgenille. Ei ole edes täysimittainen peli ja silti erikseenkin 59 euroa. Tuo 79 euroa, jossa "emopeli" ja lisäri, on edes vähän järkevämpi mutta yleensä tuollaisetkin saa sillä 50-60 eurolla jos joku osa pelistä on hieman vanhempi.

Ei siis riittänyt että vähän harmitti ettei tule täysiveristä jatko-osaa, vaan nyt vielä kaupan päälle laitetaan silti sellaisen hinta tälle. Joopas joo.

Plussaa siitä että tulee myös PS4:lle kun kerran on tällainen lisä-/sivuosa. Mielenkiinnolla odottelen mikä hinta siellä on.

Paljonko muuten Infamouksen itsenäinen lisäri, First Light, aikoinaan maksoi? Tuskin noudatti tätä kaavaa mitä nyt PS5:lle tarjotaan. Tietenkin tässä nyt luotetaan hypen voimaan ja että ihmiset innoissaan tätäkin kaupasta kotiin kantavat "kun nextgen".

LISÄYS: Katsoin trailerin ja pelihän itsessään näyttää ihan hiton siistiltä! Se vain mietityttää että missä Peter mahtaa tässä olla? En muista että ensimmäisessa pelissä olisi mitään uran lopetusta tai muutakaan ollut, joten mitähän ovat keksineet ettei ainakaan tässä katastrofissa ole kahta hämistä heilumassa.

Mitä tuohon Megamanin kritiikkiin tulee: selvästi oli leikattu kohtia, esim. alussa kadulta siirrytään "hypyllä" suoraan sillalle. Eiköhän tuo välimatka kuitenkin sinne pelata ja varmasti muutakin hyppelyä on välissä tehty videota leikatessa. Toki näissä aina on paljon myös välipätkiä mutta jos sellaiseen ei ole tottunut tai niistä ei välitä niin ei voi mitään. Ensimmäinen peli kyllä tarjosi sopivissa määrin sekä pelaamista että tarinaa (eli välipätkiä).

Itsekin kyllä pidän silti ehkä enemmän siitä, että tarinaa kerrotaan pelaamisen ohessa niin, ettei viedä kontrollia pelaajalta mutta en minä vieroksu tätä toistakaan kertomistapaa.

Käyttäjän Le Toillètte kuva
Le Toillètte

Alusta lähtienkään tämä ei ole kyllä kiinnostanut, mutta tämän esittelyn jälkeen vielä entistä vähemmän. Vaikuttaa vähän väkisin väännetyltä tätä PS5 julkaisua varten.

Käyttäjän Hitman 47 kuva
Hitman 47

Pakko ostos mutta miksi hämiksellä on mustikan värinen puku?

Käyttäjän Galactus kuva
Galactus
Lainaus Megaman

Tämä näytti kyllä aivan käsittämättömän typerältä leffa rännijuoksulta :D Cinematicsien välissä saat vähän kävelyttää ukkoa kunnes taas katsellaan välivideota ja pääset ehkä osallistumaan rämpyttämällä nappia Dragon's Lair tyyliin. Ei jatkoon.

Avoimen maailman peli on kyllä kyseessä edellisen osan tapaan vaikka sitä ei tässä näytetty.

Nostoja