Splinter Cell tekee paluun! Ensimmäisen pelin täysi uusioversio vahvistui / Uutiset / pelaaja.fi

Splinter Cell tekee paluun! Ensimmäisen pelin täysi uusioversio vahvistui

15.12.2021 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
17
Splinter Cell, uusioversio, Ubisoft, Ubisoft Toronto

Ubisoftin hiippailusarja Splinter Cell tekee paluun. Ranskalaisjulkaisija on vahvistanut, että se on näyttänyt vihreää valoa ensimmäisen Splinter Cellin uusioversiolle, jota työstää Splinter Cell: Blacklistin aikoinaan myöskin tehnyt Ubisoft Toronto.

Tarkoituksena Toronton tiimillä olisi rakentaa alkuperäinen peli luonnollisesti alusta asti uusiksi, missä apuna toimii The Division -sarjasta tuttu ja myös Avatar: Frontiers of Pandorarassa käytössä oleva Snowdrop-pelimoottori. Tuottaja Matt Westin mukaan pelistä on silti tulossa esikuvansa tavoin lineaarinen kokemus, joka muutenkin noudattelee ensimmäisen pelin henkeä. Pelattavuutta ja käyttökokemusta on toki määrä tuunata enemmän kohti nykypäivää.

Minkäänlaisia alustoja tai julkaisuajankohtaa Splinter Cell -uusioversiolle ei ole annettu, ja parhaillaan Ubisoft Toronto etsiikin täydennystä peliä kehittävään tiimiinsä. Odotellessa alkuperäisen vuoden 2002 Splinter Cellin antiin voi tutustua oheisella Ubisoftin muisteluvideollla.

Lähde: Ubisoft

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Stan kuva
Stan

Niin kauan kun eivät mokaa sitä niin kyllä tuota mielellään odottaa. Vielä kun sais Pandoras Tomorrown jonnekkin myytiin ois kiva.

Käyttäjän kokkobill kuva
kokkobill

Uuh! Mahtavaa!

Käyttäjän rautahuilu kuva
rautahuilu

Jos jostain löydän levyn jollekkin koneelle niin voisin pelailla uudestaan.
Varmaan valmistelevat ihmisiä täysin uutta peliä varten.

Käyttäjän Lahis kuva
Lahis

Minkäköhänlaisia NFTtä ne tähän pakottaa? Uniikissa värissä hehkuvia pimeänäkölaseja?

Käyttäjän Haerski kuva
Haerski

Uusintaversion kanssa on ainakin pieni mahdollisuus olemassa, ettei peli ole ihan täysin paskassa u(b)itettu.

Tosiaan, tarkoitus lienee palautella sarjaa takaisin pelaajien mieliin uutta peliä varten.

Käyttäjän Refloni kuva
Refloni

Hyvä uutinen, mutta porukkaa vasta rekrytään nyt. Peliä saanee odottaa vuosia.

Käyttäjän Teräskäsine kuva
Teräskäsine

Pitäispä pelata se eka Splinter Cell läpi, jäi vaan aikoinaan kesken vaikka hyvä onkin.

Käyttäjän Masa kuva
Masa

Splinter Cell kyllä kelpaisi, mutta nykyiseltä Ubisoftilta on hyvin vaikeaa mitään pelikelpoista odottaa ja NFT on insta turn off.

Lainaus Lahis

Minkäköhänlaisia NFTtä ne tähän pakottaa? Uniikissa värissä hehkuvia pimeänäkölaseja?

Surullisinta NFT-huijauksissa on se, että joku ihanoikeasti kuvittelee saavansa "uniikissa värissä hehkuvat pimeänäkölasit". Todellisuudessa kuka tahansa voi kopioida ne, ilman mitään eroavaisuutta.

Käyttäjän Angel of Death kuva
Angel of Death

Kunhan vain tuo "nykypäiväistäminen" ei tarkoittaisi sitä että peli muuttuu puhdasverisestä hiippailusta toimintapeliksi hiippailuominaisuuksilla. Lieneekö Ironside mukana vai pistetäänkö myös dialogia uusiksi? NFT (STALKER 2 taisi tähän NFT-junaan hypätä), mikromaksut sekä moninpeli ängetään mukaan?

Kyllähän vanhan Splinterin pariin paluu kelpaisi, nykypelaaminen tuntuu hiukan kangistuneen suurimmalta osin suosittuihin kaavoihin lukuunottamatta indietä, muistelen että Splinterissä nykytyylin peleissä monesti toimiva ramboilu tiesi yleensä hengenlähtöä.

Käyttäjän PSPiraatti kuva
PSPiraatti
Lainaus Masa

Splinter Cell kyllä kelpaisi, mutta nykyiseltä Ubisoftilta on hyvin vaikeaa mitään pelikelpoista odottaa ja NFT on insta turn off.

[quote="Lahis"]Minkäköhänlaisia NFTtä ne tähän pakottaa? Uniikissa värissä hehkuvia pimeänäkölaseja?[/quote]Surullisinta NFT-huijauksissa on se, että joku ihanoikeasti kuvittelee saavansa "uniikissa värissä hehkuvat pimeänäkölasit". Todellisuudessa kuka tahansa voi kopioida ne, ilman mitään eroavaisuutta.

Kuvan voi kyllä kopioida mutta sen omistamista ei voi tietääkseni väärentää.