AT-ST vai jotain aivan muuta? Kingdom Hearts IV -traileri sai Star Wars -spekulaatiot vauhtiin

Kohtaavatko avainmiekat vielä valosapelit?

11.4.2022 18:36

Tähtien sota ja Kingdom Hearts saattavat kohdata viimein toisensa, mikäli tuore fanispekulaatiota osuu kohdilleen.

Tarkkasilmäiset fanit ovat panneet merkille, että sunnuntaina julkaistu Kingdom Hearts IV:n paljastustraileri saattaa hyvinkin pitää sisällään sumean otoksen AT-ST-ajoneuvon jalan taka-osasta. Jalka on nähtävissä ruudun oikeassa yläkulmassa osana metsäistä aluetta, jota esitellään trailerin alkupuoliskolla.

Kuva: Iemier, Reddit (klikkaa suuremmaksi)

Erilaiset Disney-elokuvien mukaan teemoitetut maailmat ovat olleet keskeinen Kingdom Hearts -sarjan ominaisuuspiirre aina sen ensimmäisestä osasta alkaen. Vaikka sarjan ensimmäiset maailmat perustuivatkin nimenomaan Disneyn klassisiin piirroselokuviin, on skaala laajentunut sittemmin huomattavasti. Ensin oman maailmansa saivat esimerkiksi Tron ja Pirates of the Caribbean, ja lopulta Kingdom Hearts III:n myötä Disneyn sekä Pixarin 3D-animaatiot ovat nekin liittyneet osaksi pelisarjaa.

Kingdom Hearts IV:n julkistustrailerin yksi huomattavimpia yksityiskohtia on ollut siinä esitelty uusi entistä realistisempi graafinen tyyli. Ei olisikaan täysin yllättävää, jos sen myötä sarjaan on lähdetty raivamaan tilaa nyt useammillekin Disneyn hallussa oleville live-action-teoksille.

Tällä hetkellä Kingdom Hearts IV:lle ei ole vahvistettu alustoja taikka julkaisuajankohtaa.

Lähde: IGN

Lisää luettavaa