Google ei suunnittele Stadia-pelisuoratoistopalvelun sulkemista haasteista huolimatta.

Toissa vuonna lanseeratun Stadian alkutaival on ollut vaikeuksientäyteinen. Palvelu ei missään vaiheessa ole tuntunut ottavan tuulta alleen, ja Google päätyikin alkuvuodesta tekemään merkittävän suunnanmuutoksen ja sulkemaan sisäiset kehitysstudionsa. Sulkemisten jälkeen joukko keskeisiä Stadia-kehittäjiä otti ja lähti peliveteraani Jade Raymondin perustamaan Haven Studiosiin.

Stadia-markkinoinnista vastaavan Nate Ahearnin mukaan Stadia-pelaajilla ei kuitenkaan ole syytä huoleen, vaan alusta ”elää ja voi hyvin”. Ahearnin mukaan Stadialle on luvassa tänä vuonna roppakaupalla lisää pelattavaa sekä uusia pelaajien elämää helpottavia toimintoja. Ahearn kertoo esimerkiksi äskettäin ilmestyneen Resident Evil Villagen sekä Stadian uuden hakutoiminnon julkaisut esimerkkeinä alustan jatkuvasta kehittymisestä.

Ahearnin mukaan Stadialle on jatkossakin luvassa uutta pelattavaa sekä pienille kehittäjille suunnatusta Stadia Makers -ohjelmasta että suurten yhtiöiden AAA-julkaisuista. Ahearn kertookin Stadian olevan hyvässä vauhdissa täyttääksen tavoitteensa sadan uuden pelin lisäämisestä Stadia-valikoimaan tämän vuoden aikana.

Lähde: Gamesindustry.biz

Lisää luettavaa