Star Citizenin joukkorahoitus kipusi puoleen miljardiin dollariin / Uutiset / pelaaja.fi

Star Citizenin joukkorahoitus kipusi puoleen miljardiin dollariin

22.09.2022 // Kirjoittanut: Toimitus
7

Jättimäinen avaruussimulaatiopeli Star Citizen on rikkonut jälleen merkittävän joukkorahoitusrajapyykin.

Cloud Imperium Gamesin ja Roberts Space Industriesin vuosia jatkunut Star Citizen -joukkorahoituskampanja on kerännyt jo yli puolen miljardin dollarin edestä rahaa tukijoiltaan. Roberts Space Industriesin verkkosivujen mukaan pelin joukkorahoituspotti on nyt hieman yli 500 miljoonan dollarin suuruinen. Tukijoita pelillä on kaikkiaan lähes 4,1 miljoonaa, joten keskimääräinen tukisumma on hieman yli 122 dollaria. 

Edellisen ison rahoitusrajapyykin Star Citizen rikkoi viime marraskuussa. Tuolloin peli ylitti 400 miljoonan dollarin joukkorahoitusrajan. Roberts Space Industries on siis onnistunut keräämään viimeisimmät sata miljoonaa dollaria vain kymmenessä kuukaudessa.

Star Citizenin lopullisen julkaisun ajankohdasta ei vieläkään ole tietoa. Pelin joukkorahoituskampanja käynnistyi Kickstarterissa vuonna 2012 ja pelin keskeneräinen versio on ollut jo jonkin aikaa tukijoiden pelattavissa. Kehittäjä Cloud Imperium Games kertoi kuitenkin aikaisemmin tänä vuonna rajoittavansa pelin kehitystiekartan näkyvyyttä välttääkseen fanien pettymyksiä kehitteillä olevien ominaisuuksien venymisestä. Star Citizenin Squadron 42 -yksinpelikampanjan julkaisun taas kerrottiin kaksi vuotta sitten olevan vielä kaukana tulevaisuudessa.

Lähde: Roberts Space Industries

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Stan kuva
Stan

Tällekkään ei vaan näy loppua.

Gta V:kin tarvitsi vain $265 miljoonaa.

Käyttäjän Izmou kuva
Izmou

Ja 300 miljonaa meni rikki vasta kesäkuussa 2020. Jännä että tällaisen potentiaalisen vaporwaren rahoitus on vain kiihtynyt vuosien varrella. No, kyllä sieltä varmaan jotain ulos tulee jossain vaiheessa, mutta mitä se sitten on, niin sen näkee sitten joskus.

Käyttäjän Angel of Death kuva
Angel of Death

Eihän sitä kannata julkaista tai antaa edes julkaisupäivää kun rahaa tulee ovista ja ikkunoista. Sanotaan vaan että TBA niin päästään keräämään lisää rahaa. Julkaistaan sellainen No Man Sky julkaisuversion veroinen kötös jos rahavirta ehtyy jotta voidaan sanoa ettei tässä ketään kusetettu. Saa nähdä loppuuko tämä pyramidihuijaus-minipeli koskaan ja varsinainen peli näkee päivänvalon.

Käyttäjän Izmou kuva
Izmou
Lainaus Angel of Death

Eihän sitä kannata julkaista tai antaa edes julkaisupäivää kun rahaa tulee ovista ja ikkunoista. Sanotaan vaan että TBA niin päästään keräämään lisää rahaa. Julkaistaan sellainen No Man Sky julkaisun veroinen kötös jos rahavirta ehtyy jotta voidaan sanoa ettei tässä ketään kusetettu. Saa nähdä loppuuko tämä pyramidihuijaus-minipeli koskaan ja varsinainen peli näkee päivänvalon.

No Man's Sky sentään nykypäivänä varsin sisältörikas ja pidetty peli, kaikkien niiden kymmenien korjaus- ja laajennuspatchien jälkeen.

Käyttäjän Angel of Death kuva
Angel of Death
Lainaus Izmou

No Man's Sky sentään nykypäivänä varsin sisältörikas ja pidetty peli, kaikkien niiden kymmenien korjaus- ja laajennuspatchien jälkeen.

Tarkoitin No Man Skytä julkaisussa ennen korjauksia, korjasin kommenttini sanamuotoa.

Käyttäjän Augustus kuva
Augustus

Ette vaan ymmärrä, että tämä on Chris Robertsin elämäntyö ja se täytyy tehdä oikein viimeistä detaljia myöten, eikä sillä ole mitään väliä vaikka se ottaisi 50 vuotta. Lakanafysiikat ovat hyvin tärkeä osa peliä, eikä niiden kanssa voi kiirehtiä. :D

Käyttäjän Billet kuva
Billet

Odottelen tässä kun "kupla puhkeaa" ja kusetus paljastuu...

Nostoja