Star Citizen on ylittänyt jälleen merkittävän rajapyykin joukkorahoituskampanjassaan.

Roberts Space Industriesin mukaan Star Citizen on kerännyt jo yli 400 miljoonaa dollaria yhteensä noin 3,3 miljoonalta tukijaltaan. Kerätyn rahoituksen määrä on kasvanut kuluvana vuonna hyvää vauhtia, sillä peli saavutti niinkin hiljattain kuin maaliskuussa edellisen 350 miljoonan dollarin rajapyykin.

Star Citizenin joukkorahoituskampanja käynnistyi alun perin Kickstarter-alustalla vuonna 2012, jolloin peli keräsi reilut kaksi miljoonaa dollaria tukijoiltaan. Yhdeksän vuotta myöhemmin pelin kehitys on yhä kesken, eikä julkaisupäivää ole vieläkään vahvistettu, vaikka pelin alpha-versiot ovatkin tukijoiden saatavilla.

Kehittäjien ylläpitämällä tiekartalla Star Citizenin päivityksiä on suunniteltu ensi vuoden loppupuoliskolle saakka. Yksinpelikampanja Squadron 42:n julkaisusta taas ei toistaiseksi ole tietoa. Pelin luoja Chris Roberts kertoi viime vuonna, että Squadron 42:n julkaisuun on vielä pitkä aika, eikä studio aio enää keskustella julkaisupäivästä ennen kuin se voi luottaa saavuttavansa tavoitteensa.

Lähde: PC Gamer

Lisää luettavaa