Star Wars Eclipsestä on saatu uusia ennakkotietoja.

Sacred Symbols -podcast kertoo saaneensa käsiinsä Star Wars Eclipseä kuvaavaa materiaalia, joka on paljastanut uusia ennakkotietoja pelin asetelmasta. Materiaalin mukaan pelin päähahmo on kolmekymppinen Sarah, joka edustaa ihmismäistä rotua, jota ei ole aiemmin tavattu Star Warsissa.

Uusi rotu on johtavassa asemassa Zaraaniksi kutsutussa imperiumissa. Zaraanin kerrotaan olevan poliittisesti ja sotilaallisesti aggressiivinen valtakunta, jossa naisten ja miesten asemassa ei ole juurikaan eroja. Sacred Symbolsin mukaan pelin tarinan keskiössä onkin Zaraaniin ja sen harjoittamaan aggressioon uskovan Sarahin ja tämän huomattavasti pehmeämmän puolison Xendon välinen parisuhde.  

Quantic Dreamin kehittämä Star Wars Eclipse paljastettiin viime vuoden loppupuolella. Pelin on paljastettu sijoittuvan Star Warsin High Republic -aikakaudelle, mutta tämän jälkeen studio on pysynyt vaitonaisena pelin annista. Myös uusiin julkisuuteen tulleisiin tietoihin kannattaa toistaiseksi suhtautua varauksella, sillä peli on tiettävästi vielä varsin varhaisessa kehitysvaiheessa.

Lähde: VGC

Lisää luettavaa