Star Wars Jedi: The Fallen Order vaikuttaisi hyvinkin olleen menestys julkaisija Electronic Artsille. Viimeisimmän sijoittajapuhelun yhteydessä pelijätti on vahvistanut, että Respawn Entertainmentin toimintaseikkailu on yltänyt jo vastaamaan sen kovempia odotuksia.

Muotoilu antaa ymmärtää, että Fallen Orderin myyntiluvut ovat pyörineet noin kahdeksan miljoonan kappaleen tienoilla. Lokakuussa yhtiön talousjohtaja Blake Jorgensen näet ilmaisi EA:n kaavailevan Fallen Orderin käyvän kaupaksi 6-8 miljoonaa kappaleen edestä ennen yhtiön maaliskuussa päättyvän tilikauden loppua. Uudeksi ennusteeksi se on asettanut pelille nyt kymmenen miljoonan kappaleen myynnit ennen huhtikuun alkua.

Star Wars Jedi: Fallen Order ilmestyi kauppoihin marraskuussa. Jo noihin aikoihin sen hehkutettiin olleen nopeimmin kaupaksi käynyt digitaalinen Tähtien sota -pelijulkaisu koskaan ensimmäisen kahden viikon aikana. Myöskään yksikään EA:n aiempi Tähtien sota -peli ei ollut käynyt kaupaksi pc:llä vastaavaan tahtiin kuin se.

Lähde: GamesIndustry

Lisää luettavaa