Star Wars: The Old Republicin kolmen vuoden laajennustauko päättyy lokakuussa / Uutiset / pelaaja.fi

Star Wars: The Old Republicin kolmen vuoden laajennustauko päättyy lokakuussa

31.08.2019 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
1
Star Wars, The Old Republic, Onslaught, BioWare, EA, MMO,

Uusien laajennusosien suhteen pidempää taukoa pidellyt Star Wars: The Old Republic on valmis taas isompiin seikkailuihin 22. lokakuuta. Tähän asti vain pelin testipalvelimilla kokeiltavissa olleen Onslaught-sisältölisän virallinen julkaisu on vahvistunut kyseiselle päivälle, mikä on itse asiassa kuukauden verran myöhemmin kuin mitä alunperin odotettiin.

BioWaren mukaan se päättänyt lykätä jonkin verran Onslaughtin julkaisua, sillä saadun palautteen perusteella laajennus tarvitsee jonkin verran lisätyötä. Saapuessaanhan The Old Republic laajenee muun muassa parilla uudella planeetalla, korotetulla tasokatolla, lisäkyvyillä ja uusilla Flashpoint- ja Operation-tehtävillä.

Edellisen kerran Star Wars: The Old Republic vastaanotti laajennuksen loppuvuodesta 2016. Laajennukseen pääsevät ilman lisäveloitusta käsiksi kaikki The Old Republicista kuukausimaksua maksavat. 

Lähde: Star Wars: The Old Republic (kotisivu)

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Truther kuva
Truther

Oli kyl suurin pettymys pelie saral tää mulle. Oletin eeppistä star wards MMOta. Mut se oliki toony baby wow kopio vanhal paskal target lock combatil.

Nostoja