State of Decay 3, SteamWorld-kehittäjien uutuus ja As Dusk Falls paljastuivat – The Medium ja Rare-uutuus Everwild saivat nekin trailerit / Uutiset / pelaaja.fi

State of Decay 3, SteamWorld-kehittäjien uutuus ja As Dusk Falls paljastuivat – The Medium ja Rare-uutuus Everwild saivat nekin trailerit

23.07.2020 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
2
State of Decay 3, SteamWorld, The Gunk, As Dusk Falls, The Medium

Microsoftin torstaiseen Xbox Game Showcase -verkkolähetykseen mahtui tietysti joukko suuria nimiä, mutta myös muutama pienempi peliesittely pääsi sujahtamaan mukaan noin tunnin pituisen show'n sisuksiin.

Julkistuksen tilaisuudessa saivat tällä saralla sellaiset tapaukset kuin State of Decay 3, jämerästi nimetty The Gunk sekä entisen Quantic Dream -vetäjän tuore tarinaseikkailu As Dusk Falls.

Zombiselviytymissarjaa jatkavasta State of Decay 3:sta ei saatu toistaiseksi ulos kuin vasta pikainen animaatiotraileri, joka on nähtävissä ohesta. The Gunk sen sijaan on SteamWorld-sarjasta tutun Image & Formin uusin luomus, jossa kaksiulotteiset robottiseikkailut vaihtuvat kolmiulotteisen maailman tutkimiseen. Peli kertoo planeetalta toiselle resurssien perässä matkaavista romukauppiaskumppaneista, jotka ajautuvat mystisen mönjän täyttämään kuolemassa olevaan maailmaan ja joutuvat näin pohtimaan, josko heidän tulisi tehdä asialle jotain.

The Gunk on matkalla Xbox Onelle, Xbxo Series X:lle ja pc:lle syyskuussa 2021.

As Dusk Falls on vuorostaan interaktiiviseksi draamaksi kuvailtu seikkailu kahdesta perheestä ja näiden 30 vuotta kattavasta keskinäisestä suhteesta. Peli on ranskalaisen Interior/Night-studion debyyttipeli ja sen kehitystä vetää aiemmin muun muassa Fahrenheitin ja Heavy Rainin parissa työskennellyt Caroline Marchal.

Uusien trailereiden merkeissä myös brittistudio Raren Everwild sekä Bloober Teamin kauhu-uutuus The Medium pääsivät nekin taas paistattelemaan päivänvalossa. Tuoreen trailerin ja esittelyvideon myötä The Mediumista ja sen kahden todellisuuden välille jakautuvasta pelattavuudesta saatiinkin parempi kuva, kun taas Everwild on yhä isompi mysteeri, vaikka tunnelmaa videolla piisaakin.

Everwildilla ei ole toistaiseksi julkaisuajankohtaa. The Medium sen sijaan on päivätty loppuvuodeksi pc:tä ja Xbox Series X:ää varten.

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän frozen kuva
frozen

Medium näyttäisi olevan vähän halvempi kun Steam 10% alennuksessa 37,79€ hinta

https://store.steampowered.com/app/1293160/The_Medium/

Käyttäjän Portable kuva
Portable

Toivottavasti state of decay kolmosessa ollaan panostettu tekniikkaan. Ykkönen ja kakkonen ovat niiltä osin ongelmallisia, Mutta silti viihdyttäviä pelejä