Steam-pelaajat ovat jälleen puhuneet – tässä ovat vuoden 2021 Steam Awards -voittajat / Uutiset / pelaaja.fi

Steam-pelaajat ovat jälleen puhuneet – tässä ovat vuoden 2021 Steam Awards -voittajat

3.01.2022 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
4
Steam, Steam awards, Steam-palkinnot, resident evil, Resident Evil Village

Vuoden 2021 Steam Awards -voittajat ovat selvinneet.

Perinteiseen malliin Steam-käyttäjät pääsivät äänestämään voittajia kymmenessä eri kategoriassa osana Steamin syys- ja talvialennusmyyntejä. Ensin käyttäjät saivat nostaa omia suosikkejaan ehdolle, minkä jälkeen suosituimpien ehdokkaiden joukosta poimittiin varsinaiset voittajat.

Äänestysaktiivisuuteen houkuteltiin muun muassa Steam-keräilykortein.

Voittajat kategorioineen olivat:

  • Vuoden peli: Resident Evil Village
  • Vuoden VR-peli: Cooking Simulator VR
  • Vanhassa vara parempi: Terraria
  • Paras kimppapeli: It Takes Two
  • Erinomainen visuaalinen tyyli: Forza Horizon 5
  • Innovatiivisin pelattavuus: Deathloop
  • Paras peli, jossa olet surkea: Nioh 2: The Complete Edition
  • Paras ääniraita: Marvel's Guardians of the Galaxy
  • Erinomainen tarinapohjainen peli: Cyberpunk 2077
  • Rento meininki: Farming Simulator 22

Edellisten vuosien voittajat voi tarkastaa seuraavista linkeistä: 2020, 2019, 2018, 2017. Tämän vuoden ehdokaslista on katsastettavissa aiemmasta uutisestamme.

Steam Awards -voittajien varmistuminen ei silti tarkoita Steamin joulukuussa käynnistyneiden talvialennusmyyntien päättymistä. Alet jatkuvat pelipalvelussa tammikuun 5. päivään asti.

Lähde: Steam

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Hitman 47 kuva
Hitman 47

Vuoden peli 2021 Resident evil Village paljon kehuttu tätä peliä.Näköjään ton pelin pahis on otettu painajainen elm streetillä leffan pahiksesta Freddy Kruegerista 👀 :D

Käyttäjän Paladin777 kuva
Paladin777

Hyvät valinnat oli Steam palkinnoilla. Village oli loistava peli ja omastakin mielestäni vuoden peli, vaikka hyviä pelei tuli tänä vuonna paljon. En vain tiedä, miksi Ladya kuvassa niin paljon hypetetään. Pelissä kun oli paljon muitakin hahmoja jotka olivat myös melkoisen painajaismaisia.

Käyttäjän zappah kuva
zappah
Lainaus Hitman 47

Näköjään ton pelin pahis on otettu painajainen elm streetillä leffan pahiksesta Freddy Kruegerista 👀 :D

Joo, niin onkin. Kyseinen hahmohan on tosiaan itse Freddy. Muistan kovasti pelänneeni tätä vampyyrihahmoa pitkinen kynsineen ja kätyreineen kun Ethan meni ensimmäisessä Elm Street -leffassa näiden linnaan seikkailemaan.

Tiesitkö muuten että myös Wolferine on otettu samasta leffasta suoraan, sillä Painajainen Elm Streetillä vitosessa seikkailee kyseinen ahmamies Freddy Krueger.

Lainaus Paladin777

En vain tiedä, miksi Ladya kuvassa niin paljon hypetetään. Pelissä kun oli paljon muitakin hahmoja jotka olivat myös melkoisen painajaismaisia.

Aika ilmiselvien syiden (jättinainen) lisäksi lienee osasyy se että halusivat nykymeiningistä poiketen kenties jättää jotain löydettävää pelaajillekin asti eikä näyttää trailerissa kaikkea mitä pelillä on tarjota. Isot plussat minulta siitä.

Käyttäjän Skulrald kuva
Skulrald
Lainaus Paladin777

Hyvät valinnat oli Steam palkinnoilla. Village oli loistava peli ja omastakin mielestäni vuoden peli, vaikka hyviä pelei tuli tänä vuonna paljon. En vain tiedä, miksi Ladya kuvassa niin paljon hypetetään. Pelissä kun oli paljon muitakin hahmoja jotka olivat myös melkoisen painajaismaisia.

Re: Village todellakin ansaitsi vuoden peli palkinnon. En kyllä ymmärrä miksi isoryntäinen Lady Di... Dimit.. Lady vampyyri sai isosti kehuja. Mieleen painuvin pahis olisi ollut itellä toi Angie-nukke ja hänen luojansa Donna Beneviento. Puhumattamakaan siitä sikiö hirviöstä... Hyi prkl...