Suikoden-tekijöiden uutuusroolipeli sai räjähtävän alun Kickstarterissa / Uutiset / pelaaja.fi

Suikoden-tekijöiden uutuusroolipeli sai räjähtävän alun Kickstarterissa

27.07.2020 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
3
Suikoden, Eiyuden Chronicle, Hundred Heroes, JPRG

Suikoden-sarjan tekijöiden uutuusroolipeli Eiyuden Chronicle: Hundred Heroes on saanut heti innokkaan vastaanoton Kickstarterissa. Pelin joukkorahoituskampanja käynnistyi maanantaina ja jo samana päivänä muutamassa tunnissa se onnistui keräämään kasaan reilun 500 000 dollarin minimitavoitteensa.

Aiemmin viikonloppuna paljastettu peli on varmistunut näin ollen pc:lle. Kuukauden ajan jatkuva kampanja etenee parhaillaan kuitenkin sen verran vilkkaasti, että päätyminen konsoleille ei vaikuta tällä hetkellä ollenkaan mahdottomalta ajatukselta. Konsolikehityksen varmistumiseen kehittäjät tarvitsevat kasaan miljoona dollaria.

Rahoitusmäärän kasvaessa Eiyuden Chroniclen voi odottaa kasvavan myös sisällöllisesti. Odotettavissa on esimerkiksi oman kylän rakentamiseen keskittyvä järjestelmä ja myös ladattavan lisäsisällön suhteen kehittäjillä on suunnitelmia.

Hirveän kovalla vauhdilla Eiyuden Chroniclea ei kannata silti odottaa saataville. Pelin julkaisua kaavaillaan vuodelle 2022.

Lähde: Kickstarter

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Angel of Death kuva
Angel of Death

Suikoden on yksi suosikkisarjojani, mutta Kickstarter torppasi pari kolme päivää sitten Visa Electronin palvelusta kokonaan eikä mahdollisuutta käyttää PayPalia ole, joten itse en pysty palvelua käyttämään ollenkaan tällä hetkellä. Sauna 2000 jäi tukematta tämän takia.

Käyttäjän Pupukello kuva
Pupukello

Hyvä. Katsotaan sitten kun (jos) peli on myynnissä.

Käyttäjän Angel of Death kuva
Angel of Death

1.5 miljoonaa tällä hetkellä, Subverse jäänee kohta taakse, mutta lyököhän tämä Shenmuen 6.3 miljoonan potin?

Nostoja