Suomi avaa ajotiensä syksyllä Dirt Rally 2.0:ssa / Uutiset / pelaaja.fi

Suomi avaa ajotiensä syksyllä Dirt Rally 2.0:ssa

12.08.2019 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
3
Dirt Rally, Dirt, Dirt Rally 2.0, Dirt Rally 2, ralli, ajopeli, Codemasters, Jämsä, Suomi,

Dirt Rally 2.0:ssa lähdetään ajelemaan vielä Suomen soraradoilla. Codemasters vahvisti näin maanantaina peliä koskevat lisäsisältösuunnitelmat ensi vuoden tammikuuhun asti, mikä koostuu kahdesta eri sisältökaudesta.

Sisältökausista ensimmäinen käynnistyy 27. elokuuta, jolloin peliin tuodaan hankittavaksi lisäautot Subaru Impreza ja Ford Focus RS Rally 2001. Syyskuun 10. päivä näitä seuraavat aiemmin jo ensimmäisestä Dirt Rallysta tuttu Kreikan ajokohde, joka saa 8. lokakuuta seuraa Yas Marina -motocrossradasta. Lopulta 5. marraskuuta myöskin edellisessä Dirt Rallyssa nähty Jämsä liittyy mukaan.

Kauteen kuuluvat lisäksi autot Peugeot 306 Maxi, Seat Ibiza Kit Car, Peugeot 206 Rally ja Volkswagen Gold Kitcar. Lisää maalipintojakin on tarjolla.

Nelossisältökausi pyöräytetään vauhtiin 19. marraskuuta. Sen antiin lukeutuvat ratojen osalta Etelä-Afrikasta löytyvä Killarney International Raceway ja Britteihin sijoittuva paluun tekevä Lydden Hill. Lisäautoja se tarjoaa kaikkiaan kahdeksan kappaletta.

Kaikkea sisältöä myydään niin omina paloinaan kuin osana pelin eri kausikortteja ja erikoisversioita. Yksittäiset ajosijainnit ovat tavanomaisesti kustantaneet hieman vajaat neljä euroa kappale.

Parhaillaan Dirt 2.0:ssa on käynnissä sen toinen sisältökausi, johon kuuluu vielä lisäsijaintina 13. elokuuta julkaistava Saksan Estering. Aiemmin viime viikolla peli päivitettiin pc:llä virtuaalitodellisuustuella.

Lähde: Codemasters

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän frozen kuva
frozen

Peli näyttää olevan steamissä 50% alennuksessa myös nyt

Käyttäjän kokkobill kuva
kokkobill

Helkkarin komea ajopeli, mutta sisältö nojaa liika onlinepeliin. Harmittavasti suurin osa lokaatioista on maksumuurin takana. Nekin nyt tosiaan alessa.

Käyttäjän Billet kuva
Billet
Lainaus kokkobill

Helkkarin komea ajopeli, mutta sisältö nojaa liika onlinepeliin. Harmittavasti suurin osa lokaatioista on maksumuurin takana. Nekin nyt tosiaan alessa.

Juu, itse pelissä muutama auto ja rata eli ei n.50 euron arvoinen ja suurin osa autoista/radoista on lisämaksun takana joten ilmeisesti alen syy juuri heikko myynti. Itse en ko peliä ostanut koska en pidä siitä että saan vain "puolikkaan" pelin. Kun en osta lisäosia elleivät ne tuo jotain todella uutta (esim: COD:ssa united offensive tuo kokonaan "uuden pelin" ei vain jotain skinejä yms).