Tähän asti suurin uhka odottaa – Metroid Dreadin vaarat ja varustetarjonta ovat uuden trailerin tähtiä / Uutiset / pelaaja.fi

Tähän asti suurin uhka odottaa – Metroid Dreadin vaarat ja varustetarjonta ovat uuden trailerin tähtiä

28.08.2021 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
3
Metroid, Metroid Dread, Nintendo, EMMI, chozo

Uusi pelikuvaa pursuava traileri Metroid Dreadista on siunannut nettiä näin viikonloppuna.

Video hehkuttaa heti jo nimessään, että se esittelee Samuksen tähän mennessä suurimman haasteen, jolla vaikuttaisi olevan myös kytköksiä palkkasoturin chozo-historian kanssa. Näytille saadaan kyllä paljon viitteitä myös Dreadissä nähtävästä varustetarjonnasta, johon tuttuun tapaan mahtuu mukaan niin tuhoisaa aseistusta kuin liikkumista monipuolistavia työkaluja.

Aiemmin viime viikolla julkaisunsa sai myös Samuksen Metroid Dreadissa nähtävää tehtävää pohjustava video. Sen voi katsoa ohesta yhdessä tuoreen trailerin kanssa.

Metroid Dread tuodaan Nintendo Switchille 8. lokakuuta. Sopivasti tuolloin julkaisunsa saa samalla Switchin uusi OLED-malli.

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Teräskäsine kuva
Teräskäsine

Näyttää lupaavalta. Jos meno on yhtä sulavaa ja vauhdikasta, jossa on jatkuva etenemisen tunne mukana ja koko ajan sopivasti vaihtelua, en näe mitään mahdollisuutta tämän pelin epäonnistumiselle.

Käyttäjän undead10000 kuva
undead10000

Kommentti poistettu.

Käyttäjän Paladin777 kuva
Paladin777
Lainaus undead10000

Metroid Dread vaikuttaa lupaavalta ja varmaan tulee hankittua jossain vaiheessa jos Metroid Dreadissa ei ole varsinaisia ominaisuuksia lukittu noitten typerien amiibojen alle kuten Metroid: Samus Returns 3DS pelissä jossa pelin vaikein vaikeusaste on lukittu amiibon alle tai saatikka The Legend of Zelda: Skyward Sword HD:ssa jossa fast travel käyttö milloin vain ominaisuus on lukittu amiibon alle ja jos Metroid Dreadin ominaisuuksia on lukittu noitten typerien amiibojen alle niin sitten en tule hankkimaan Metroid Dreadea ikinä.

Komenttina:

Nintendo on Nintendo. Toivoisin, itsekin että toiminta olisi toisenlaista. Toivoisin, että myynnit kääntyisivät siihen suuntaan, että toimintaa olisi pakko muuttaa. Toisaalta toivoisin, että Nintendo pärjää niin hyvin, että omaa omalaatuista pelikehitystä ja konsolikehitystä kannattaa tehdä.

Zeldan amiibotuesta voisin sanoa, että ylivedetty kohu. Itsekin mietin, etten osta tuon takia kyseistä Zeldaa. Onneksi arvostelut ja järkivoittivat, ja hankin Zeldan. Kyseisen pelin läpi pelanneena, en koe, että hävisin mitään ilman amiiboa. Paljon enemmän olisin missannut jos peli olisi jäänyt väliin. Kyseinen Zelda oli kuitenkin hyvä Zelda peli, joka on saanut liikaa kuraa niskaansa.

Nostoja