Uusi F1 2020 -traileri on saapunut tarjoamaan kepeää formulasisältöä muuten vähäiseksi jääneeseen formulavuoteen. Video onkin lykkääntyneen Formula 1 -kauden kannalta siitä mielenkiintoinen, että se näyttää toiminnassa uuden Alankomaista löytyvän Zandvoortin radan.

Videolla Zandvoortilla ajetaan niin yksi täysi kierros kuin annetaan myös F1-lähetyksistä tuttu graafinen esitys niin sen mutkista, sektoreista kuin korkeuseroistakin. Puitteet radalla on muutenkin puettu esittämään tietysti sitä, miltä sen pitäisi näyttää oikeassa elämässä.

Ylipäätänsä kyseessä on ensimmäinen kerta, kun F1 2020:sta on saatu virallista pelikuvaa.

Uuden Zandvoortin radan oli alkujaan määrä olla vuoden 2020 Formula 1 -kauden viides osakilpailu, joka oli tarkoitus järjestää nyt toukokuun alussa. Viimeksi F1-autoilla on kisailtu Alankomaissa vuonna 1985.

Zandvoort on toinen uusi rata, jonka F1 2020 pitää sisällään tälle vuodelle suunnitellusta Formula 1 -kaudesta. Toinen tuore rata on täysin uusi Vietnamista löytyvä Hanoin katurata.

Ohessa sekä F1 2020:n tuore traileri että vertailukohtana vielä videokuvaa työn alla olleesta oikean elämän Zandvoortista.

F1 2020 julkaistaan pc:lle, Xbox Onelle ja PlayStation 4:lle heinäkuun 10. päivä. Ratalisäysten ja kuskipäivitysten ohella se sisältää muun muassa uuden My Team -pelitilan.

Lisää luettavaa