Tämän Marvel-pelin saa nyt pilkkahintaan – toimi ennen kuin on liian myöhäistä / Uutiset / pelaaja.fi

Tämän Marvel-pelin saa nyt pilkkahintaan – toimi ennen kuin on liian myöhäistä

18.09.2023 // Kirjoittanut: Niklas Tirkkonen
2

Crystal Dynamicsin ja Square Enixin floppipeli Marvel's Avengers on nyt myynnissä pilkkahintaan. Vuonna 2020 ilmestyneen pelin saa napattua omaan pelikokoelmaansa tietokoneelle vaivaisella neljällä eurolla. Konsoleilla hinta on euron kalliimpi, eli supersankarimätkinnästä saa pullittaa noin viisi euroa.

30. syyskuuta tukensa päättävän pelin kaikki mikromaksupohjainen lisäsisältö on muuttunut jo aiemmin tänä vuonna ilmaiseksi ja kehittäjä lupailee pelin olevan yhä pelattavissa myös virallisen tuen päätyttyä. Pelin myynti kuitenkin päättyy samaisena päivänä, joten Kostajista kiinnostuneiden kannattaa tarttua tarjoukseen pikimmiten – mahdollisuus on nimittäin viimeinen.

Marvel's Avengers sai Pelaajalta julkaisussaan arvosanan 7/10. Markus Heino kuvaili tuolloin peliä monen epätasaisen osan summaksi, joka näyttää ajoittain rakkaudelta tehdyllä projektilta, mutta kärsii teknisistä murheista, kuten poukkoilevasta ruudunpäivityksestä ja animaatioiden satunnaisesta pätkimisestä. 

Lähde: Steam, PlayStation

 

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän kalkkuna kuva
kalkkuna

tätä tuli aikanaan testattua ja on kyllä todella heikko tekele. pitäisi ihan oikeasti miettiä jaksaisiko pelata, vaikka julkaisija maksaisi tuon viisi euroa pelaamisesta

Käyttäjän GrumpyOldMan kuva
GrumpyOldMan

Olin jo ostamassa PS5-versiota PSN Storesta kunnes huomasin pelin koon - 192 GB kuulostaa aika hurjalta! 4K-tekstuurit toki kasvattaa pelien kokoa, mutta mikä ihme tässä pelissä voi muuten viedä noin paljon levytilaa?