TimeSplitters-tekijä Free Radical Design tekee paluun – ja niin tekee myös TimeSplitters / Uutiset / pelaaja.fi

TimeSplitters-tekijä Free Radical Design tekee paluun – ja niin tekee myös TimeSplitters

20.05.2021 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
3
TimeSplitters, Free Radical Design, Deep Silver, THQ Nordic, Dambuster,

Brittipelitalo Free Radical Design on tekemässä paluun. Elvytys on tapahtumassa peliyhtiö Deep Silverin sisällä, jossa studiota ovat muodostamassa uudelleen sen vanhat perustajajäsenet Steve Ellis ja David Doak.

Tarkoituksena uuden tiimin olisi lähteä tekemään heti jatkoa räiskintäsarja TimeSplittersille.

– Te pyysitte ja me kuuntelimme. Olemme suunnitelleet TimeSplitters-sarjan tuomista takaisin henkiin ja voimme ilolla kertoa, että olemme rakentamassa uutta Deep Silver -kehitystudiota juuri tätä varten. Free Radical Design on muodostumassa uudelleen alan ja TimeSplitters-veteraaneina tunnettun Steve Ellisin ja David Doakin vetämänä, Deep Silverin tiedotteessa kerrotaan.

Keskustelu TimeSplittersin virallisesta paluusta on jatkunut jo pitkään, mitä on vauhdittanut muun muassa juurikin Ellisin suuntaaminen sarjan nykyisin omistavan Deep Silverin riveihin. Free Radicalin eräänlaisena seuraajana on pidempään toiminut Deep Silver Dambuster -studio, joka loi Homefront The Revolutionin ja työstää nykytiedon mukaan Dead Island 2:ta. Tiedossa ei ole, miten uuden Free Radicalin synty on vaikuttamassa mahdollisesti studion toimintaan.

Uutta TimeSplittersia saadaan silti odotella vielä tovi. Kehitystyö ei ole päässyt nimittäin vielä vauhtiin.

Lähde: Deep Silver

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Brutal1ty kuva
Brutal1ty

Tämä uutinen ei ole mikään yllätys, se on tiedetty jo kauan aikaa että Ellis oli kokoamassa tiimiä TimeSplitters-sarjan jatkoa suunnittelemaan. Ennen kun uusi peli saapuisi haluaisin pelata TS 2:n ja Future Perfectin läpi jonkinlaisen HD-kokelman muodossa (ja saa sen ensimmäisenkin siihen lisätä), "ajanjakajat" kun eivät ole esimerkiksi ikinä saapuneet PC:lle ja kyllä nykyisetkin pelaajat saisivat kokea tämän aliarvostetun räiskintäpelisarjan.

Käyttäjän Kille kuva
Kille

Toivottavasti elvyttävät sarjan remasterina, tai jopa remakena henkiin ennen tämän uusimman tuloa. Saa nähdä tosin onko aika ajanut peleistä ohi, jos pysyvät vanhassa kaavassaan. Toki esimerkiksi kakkonen menee nostalgiahuuruissa illan tai kaksi välillä, mutta muuten alkaa olemaan jo aikansa elänyt.

Toivottavasti pitävät silti rennon otteen, saman graafisen ulkoasun ja karttaeditorin mukana, niin taatusti tälle on faninsa.

Käyttäjän OsKu kuva
OsKu

Kelpaa jatko, on sellaista tullutkin odotettua pitkään. Remasterit myös kelpaavat!