Ubisoftilta kenkää saanut Assassin's Creed -ohjaaja työskentelee tätä nykyä kiinalaisjätti Tencentillä / Uutiset / pelaaja.fi

Ubisoftilta kenkää saanut Assassin's Creed -ohjaaja työskentelee tätä nykyä kiinalaisjätti Tencentillä

30.07.2022 // Kirjoittanut: Niklas Tirkkonen
0
Ubisoftilta kenkää saanut Assassin's Creed -ohjaaja työskentelee nykyä kiinalaisjätti Tencentillä

Kaksi vuotta sitten Ubisoftin ympärillä pyörineiden häirintäkohujen yhteydessä kenkää saanut Ashraf Ismail työskentelee tätä nykyä kiinalaisjätti Tencentin mobiilistudio TiMi Studiosilla.

Luovan ohjaajan roolissa Ubisoftilla vaikuttanut Ismail ohjasi muun muassa vuoden Assassin’s Creed 4: Black Flagin, vuoden 2017 Assassin’s Creed Origins -pelin ja oli syytösten tullessa ilmi täydessä vauhdissa Assassin’s Creed Valhallan puikoissa. Pesti viimeiseksi mainitun parissa loppui sukkelaan väitösten tultua ilmi.

Miehen kohtaamat syytteet koskivat uskottomuutta. Väitteiden mukaan mies oli lähestynyt Assassin’s Creed -sarjan faneja yksityisviesteillä ja ehdotellut tapaamisia seksuaalisissa merkeissä ollessaan itse avioliitossa.

Pari vuotta hiljaiseloa viettänyt Ismail on kuitenkin löytänyt taas alan töitä ja vaikuttaakin TiMi Studiossilla konsultoivan luovan ohjaajan roolissa.

TiMi Studios kommentoi asiaa seuraavasti:

– Työskennellessämme Ashin kanssa hän on antanut itsestään hyvin ammattimaisen kuvan ja on toistuvasti osoittanut mielenkiintoa uuden oppimiseen ja kasvamiseen niin työntekijänä kuin ihmisenä. Meidän tavoite [TiMillä] on ylläpitää turvallista ja muita kunnioittavaa työkulttuuria ja aiomme pitää siitä kiinni myös tiimimme kasvaessa.

Lähde: Axios

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.