Uncharted-sarjan vanha luova voima iskee seuraavaksi Marvel-universumiin / Uutiset / pelaaja.fi

Uncharted-sarjan vanha luova voima iskee seuraavaksi Marvel-universumiin

1.11.2021 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
0
Marvel, Amy Hennig, Uncharted, Legacy of Kain, Skydance New Media,

Uusi Marvel-aiheinen peli on tekemässä tuloaan Uncharted-sarjan vanhalta luovalta vetäjältä Amy Hennigiltä.

Hennigin ja Visceral Games -konkari Julian Beakin kaksi vuotta sitten muodostama Skydance New Media -studio on ilmoittanut, että se on ryhtynyt yhteistyöhön Marvel Entertainmentin kanssa luodakseen uuden tarinavetoisen toimintaseikkailuteoksen. Tarkoituksena pelin olisi myös tarjota kokonaan uusi tarina ja tulkinta Marvel-universumista.

– En voi kuvitella parempaa kumppania ensimmäiselle pelillemme kuin Marvelin. Marvel-universumi edustaa kaikkea sitä toimintaa, mysteeriä ja jännitystä, joita rakastan pulp-seikkailujen genressä. Se sopii täydellisesti osaksi interaktiivista kokemusta, Hennig summaa Skydancen tiedotteessa.

Skydancen mukaan studio on koonnut projektia varten kasaan tekijätiimin, jonka edustajilta löytyy vuosikymmenien edestä kokemusta suuren mittaluokan seikkailu- ja toimintapeleistä. Konsultointia on saatu lisäksi elokuva-, televisio- ja sarjakuva-alan toimijoilta.

Mitään virallisia alustavahvistuksia hankkeelle ei ole vielä paljastettu, mutta Skydance kertoo pyrkivänsä rakentamaan rikkaita interaktiivisia kokemuksia niin tavanomaisille pelialustoille kuin suoratoistopalveluihinkin.

Uncharted-pelien ohella Hennig on tunnetusti työskennellyt varsinkin The Legacy of Kain -sarjan parissa, minkä ohella hän ehti kirjoittaa Visceral Gamesilla tuoretta Tähtien sota -peliä ennen studion kokemaa loppua. Hänen kerrotaan auttaneen myös Squre Enixin keväällä siintävän Forspoken-pelin kynäilyssä.

Lähde: Skydance Media

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.