Unchartedin PS5-debyytti odottaa ensi viikolla – tässä julkaisutraileri / Uutiset / pelaaja.fi

Unchartedin PS5-debyytti odottaa ensi viikolla – tässä julkaisutraileri

21.01.2022 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
5
Uncharted; Legacy of the Thieves Collection, Legacy of the Thieves Collection, Uncharted, A Thief's End, Naughty Dog, The Lost Legacy, PS5,

Uncharted: Legacy of the Thieves Collection on saanut vielä yhden trailerin ennen ensi viikolla tapahtuvaa julkaisuaan.

Legacy of Thieves Collectionin myötä PlayStation 4:ltä alkujaan tutut Uncharted 4: A Thief's End ja Uncharted: The Lost Legacy kääntyvät PlayStation 5:lle. Käännöksien myöntä molemmat pelit ovat saaneet osakseen teknisiä päivityksiä, minkä ohella niiden on määrä ottaa ilo irti tietysti myös DualSense-ohjaimen tärinä- ja liipaisinominaisuuksista.

PS5-julkaisu tapahtuu 28. tammikuuta. Sen hinnoittelumallista ja grafiikkatiloista voi lukaista lisää aiemmasta uutisestamme.

Myös pc-versio Legacy of Thieves Collectionista on työn alla. Sen olisi tarkoitus saada julkaisunsa vielä myöhemmin tänä vuonna.

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän mur72 kuva
mur72

Kiviäkin kiinnostaa kun suurimmjalla osalla ei oo Pleukka vitosta. >:(

Käyttäjän Rokkijani kuva
Rokkijani
Lainaus mur72

Kiviäkin kiinnostaa kun suurimmjalla osalla ei oo Pleukka vitosta. >:(

Onhan se nyt jo melkosen monella. Minullakin julkaisupäivästä lähtien ollut ja onhan noita ollut nyt myynnissä vähän väliä. Ei se vieläkään ole niin että ostaa vaan, mutta ei mikään yksisarvinenkaan.

Käyttäjän JMNyyssonen91 kuva
JMNyyssonen91

Itsellä on ollut parhaillaan kolme kappaletta PS5. Enkä ole mikään trokari. Ennakko varaus, arpa onni osto oikeudessa ja sitten oma konsoli, minkä ostin pieneen lisä hintaan huuto.net. Kaksi ylimääräistä konsolia meni veljen ja serkun perheille. Samaan hintaan minkä itse maksoin. Eli kyllä niitä saa. Duunia vaatii vaan.

Käyttäjän j-urski kuva
j-urski

LessGooo!

Käyttäjän Pauli4x4 kuva
Pauli4x4

Jotenkin en ymmärrä näitä uusien pelien remasterointeja, etenkään kun tässä tapauksessa PS4 versio kuitenkin toimii vitosellakin. Kai se on vaan jonkun mielestä niin ihanaaaa kun on vähän paremmat grafiikat...

Nostoja