Unohdetaan ne aseet hetkeksi – GTA Onlinen seuraava suuri päivitys esiteltiin ja päivättiin / Uutiset / pelaaja.fi

Unohdetaan ne aseet hetkeksi – GTA Onlinen seuraava suuri päivitys esiteltiin ja päivättiin

15.07.2021 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
1
GTA Online, gta, grand theft auto, Los Santos Tuners, rockstar, rockstar games, gtav, grand theft auto v

Los Santos Tuners on vahvistunut seuraavaksi suureksi Grand Theft Auto Onlinen päivitykseksi. Uutta sisältöä on luvassa niinkin nopeasti kuin 20. heinäkuuta, jolloin GTA:n verkkomaailma painottaa ennen kaikkea taas autokulttuuria.

Los Santos Tunersin keskiössä nähdään uusi sosiaalinen LS Car Meet -alue, jossa pelaajat voivat hengata ja esitellä autojaan ilman pelkoa siitä, että kukaan losauttaisi toista haulikolla naamariin. Car Meet pitää sisällään myös vapaasti käytössä olevan testiradan ja jäsenyyden voimin avautuvia kauppoja sekä haasteita. Tarjolle tuodaan samalla mahdollisuus kerätä erilaisten aktiviteettien kautta mainetta, joka avaa tietysti palkintoja tasojen keruun myötä.

Yhtälailla päivitykseltä sopii odottaa tuoreita autoilukeskeisiä tehtäviä sekä kokonaan uusia ajoneuvoja ja kilpa-ajosarjoja. Kaahaamaan päästään niin valmiilla radoilla käytävien katukisojen kuin vapaamuotoisempia Pursuit- ja Sprint-kisojen merkeissä. GTA Onlinen PS5- ja Xbox Series -versioiden saapuessa myöhemmin marraskuussa osa ajoneuvoista saa lisäksi tuoreita parannusmahdollisuuksia, joilla säätämään pääsee entisestään esimerkiksi nopeuden kaltaisia atribuutteja.

Alla ensimmäinen trailerimaistiainen tulevasta sekä kourallinen kuvia.

Lähde: Rockstar Games

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän partajeesus kuva
partajeesus

Ennen olisin ollut tästä todella innoissani, mutta nyt yli 3000 tunnin ja yli 8000 ajetun kisan jälkeen...meh.
Viimeiset pari vuotta tätä onkin tullut pelattua vaan jouluna kaverin kanssa.

Nostoja