Uudet huhut kertovat: BioShock 4 suuntaa Antarktiksella sijaitsevaan kaupunkiin / Uutiset / pelaaja.fi

Uudet huhut kertovat: BioShock 4 suuntaa Antarktiksella sijaitsevaan kaupunkiin

5.12.2021 // Kirjoittanut: Jukka Moilanen
1

Työn alla olevasta seuraavasta BioShock-sarjan osasta on kuulunut uusia huhuja.

Pelitoimittaja Colin Moriarty on kertonut tuoreimmassa Sacred Symbols -podcastissaan pelin sijoittuvan 1960-luvulle kuvitteelliseen Antarktiksella sijaitsevaan kaupunkiin. Myös Video Games Chronicle -julkaisu kertoo saaneensa omista lähteistään vahvistuksen asetelmalle. Pelin tarinan kerrotaan myös kytkeytyvän aikaisempiin BioShock-peleihin, mutta Moriarty ei kuitenkaan esittänyt tarkempia tietoja pelien kytköksistä.

Moriartyn mukaan 2K Gamesin omistaman Cloud Chamber -studion työstämää neljättä BioShock-peliä pidetään visusti vakan alla myös yhtiön sisällä. Pelistä saatiin kuitenkin vihiä julkisuuteen viime keväänä. Tuolloin Cloud Chamberin julkaisemissa työpaikkailmoituksissa haettiin kehittäjiä työstämään esimerkiksi urbaaniin ympäristöön suunniteltua väkijoukkojärjestelmää. Ilmoitukset sisälsivät myös useita viittauksia avoimeen pelimaailmaan.

Pelin julkaisijana toimiva 2K Games ei ole esitellyt uutta BioShockia vielä virallisesti. Moriartyn mukaan Cloud Chamberin tavoitteena on kuitenkin saada peli julkaistua ensi vuoden aikana.

Lähde: VGC

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän bioshokkaaja kuva
bioshokkaaja

Wooooot?