Uusi kartta odottaa uuden legendan kera – tältä näyttää uuden Apex Legends -kauden sisältö / Uutiset / pelaaja.fi

Uusi kartta odottaa uuden legendan kera – tältä näyttää uuden Apex Legends -kauden sisältö

25.10.2021 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
0
Apex Legends, Respawn Entertainment, Escape, Storm point, Ash, Titanfall 2, battle royale

Apex Legendsin seuraava sisältökausi Escape käynnistyy ensi viikolla 2. päivä marraskuuta. Tuoreen sisällön esittely onkin päässyt nyt toden teolla vauhtiin, sillä viimeisen muutaman päivän sisällä siitä on julkaistu niin fiilistelevä julkaisutraileri kuin toimintaan tarkemmin pureutuva pelikuvavideo.

Jo ennakkoon tiedossa oli, että Escape-kausi lisää peliin uutena pelattavana hahmona Titanfall 2:sta tutun Ashin, mutta viimeisimpänä mukaan on vahvistunut myös uusi kartta Storm Point. Meren äärellä oleva trooppinen alue tuo mukanaan tietysti kokonaan uusia taistelutantereita, mutta varautua täytyy lisäksi sitä asustaviin eläimiin, jotka tuovat mukanaan tuoreita pärjäämishaasteita ja -mahdollisuuksia.

Mitä tulee uuteen Ash-hahmoon, on tämän kykytarjonta samalla vahvistunut. Tuttuun tapaan tältä löytyy sekä taktinen että passiivinen kyky niin kuin myös Ultimate-taito, joista jälkimmäinen antaa Ashille mahdollisuuden siirtyä paikasta toiseen turvallisesti portaalien kautta. Taktisella kyvyllään tämä puolestaan voi sitoa vihollisia väliaikaisesti ympäristöihin, kun taas passiivinen taito merkitsee automaattisesti karttaan taistoissa vielä hengissä olevat hyökkääjät sekä menehtyneiden pelaajien loottilaatikot.

Luonnollisesti Escape-kauteen mahtuu vielä uusi SMG-ase C.A.R. ja lisää kosmeettisia esineitä avaava battle pass. Ranked-tila nollataan tuttuun tapaan sekin.

Lähde: Apex Legends (kotisivu)

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.