Uusi LEGO Star Wars pakkaa Episodit I-IX yhdeksi peliksi, Jedi: Fallen Orderista vielä uusi traileri / Uutiset / pelaaja.fi

Uusi LEGO Star Wars pakkaa Episodit I-IX yhdeksi peliksi, Jedi: Fallen Orderista vielä uusi traileri

10.06.2019 // Kirjoittanut: Ville Arvekari
1
Lego Star Wars: The Skywalker saga

Uusi LEGO Star Wars -peli vahvistettiin Microsoftin E3 2019 -lehdistötilaisuudessa. LEGO Star Wars: The Skywalker Saga pakkaa kaikki yhdeksän elokuvaepisodia yhdeksi peliksi, eli mukaan saadaan myös joulukuussa ensi-iltansa saavan Star Wars: The Rise of Skywalker -elokuvan tapahtumat.

Pelistä julkaistussa lyhyessä kiusoitteluvideossa nähdäänkin hahmoja ja tilanteita kaikista trilogioista, totta kai tutulla palikkahuumorilla varustettuna. LEGO Star Wars: The Skywalker Saga julkaistaan ensi vuoden aikana niin PlayStation 4:lle, Xbox Onelle, Switchille kuin pc:llekin.

TIlaisuudessa nähtiin myös traileri Respawn Entertainmentin Star Wars Jedi: Fallen Order -pelistä, josta esiteltiin jo eilen 15 minuutin edestä pelikuvaa. Molemmat uudet trailerit voi katsastaa ohesta.

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän zappah kuva
zappah

No joo, kyllähän tämän trailerin jälkeen nousi vähän odotukset Jediä kohtaan ja melkein tekisi mieli jo sanoa, että olkoon tiukempaakin putkea jos vain on hyvä peli. Onhan sitä pelattu Order 1886:kin vaikka sekin oli hyvin tiukkaa putkea elokuvamaisuuksineen kaikkineen ja hyvin silti viihdyin sen parissa.

Parempi silti aina että olisi vähän edes tutkimisellekin tilaa sekä vaihtoehtoja etenemiselle. Oletan jopa että niitä on ja niitä ei vain ole näihin trailereihin mahtunut koska trailerit nyt on aina trailereita. Hienoltahan nuo pätkät näytti tuossa.

Nostoja