Uusi näytelty Resident Evil -elokuva sai virallisen nimensä – innoitusta haettu John Carpenterin tuotannosta / Uutiset / pelaaja.fi

Uusi näytelty Resident Evil -elokuva sai virallisen nimensä – innoitusta haettu John Carpenterin tuotannosta

22.03.2021 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
0
John Carpenter, resident evil, Welcome to Raccoon City, elokuva

Syyskuussa ensi-iltansa saava uusi Resident Evil -elokuva tunnetaan jatkossa virallisesti nimellä Resident Evil: Welcome to Raccoon City. Vahvistus on tullut ohjaaja Johannes Robertsin suusta IGN-sivustolle annetun haastattelun myötä.

Haastattelu vahvistaa uudemman kerran, että näyteltyjen Resident Evil -elokuvien sarjan uudelleen käynnistävällä leffalla ei ole mitään tekemistä Paul W.S. Andersonin pätkien kanssa ja että se palaa tapahtumiltaan pelisarjan alkulähteille. Tarkalleen ottaen leffa seuraa samanaikaisesti sekä ensimmäisestä Resident Evilistä tutun kartanon tapahtumia että Resident Evil 2:n poliisiaseman kauhuja.

Poliisiaseman tapahtumien kerrotaan mukailevan piirityselokuvien tyyliä, kun taas kartanomeiningistä luvataan "helvetin karmivaa". Innoitusta leffaan on otettu varsinkin sellaisista John Carpenterin elokuvista kuin Hyökkäys poliisiasemalle 13 ja Usva.

Uudesta näytellystä elokuvasta on puhuttu kohtalaisen aktiivisesti aina viime lokakuusta asti, jolloin sen näyttelijäkaarti vahvistui. Parhaillaan tuloaan tekee myös Netflixin näytelty Resident Evil -sarja sekä animoitu Resident Evil -elokuva.

Lähde: IGN

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Nostoja