Uusi Resident Evil -elokuva Welcome to Raccoon City näyttäytyy ensikuvissa – keskeiset hahmot heti esillä / Uutiset / pelaaja.fi

Uusi Resident Evil -elokuva Welcome to Raccoon City näyttäytyy ensikuvissa – keskeiset hahmot heti esillä

30.08.2021 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
3
resident evil, Welcome to Raccoon City, elokuva, Johannes Roberts

Resident Evil -elokuville uuden alun tarjoavasta Welcome to Raccoon City -elokuva on näyttäytynyt maailmalle kolmen ensimmäisen kuvan muodossa.

Kahteen ensimmäiseen Resident Evil -peliin pohjautuvasta elokuvasta on saatu kuvien myötä näytille näiden keskeinen näyttelijäkööri. Yhdessä näistä esille nousevat Kaya Scodelarion versio  Claire Redfield ja Avan Jogian esittämä Leon S. Kennedy. Toisessa kuvassa taas keskiössä ovat Robbie Amellin Chris Redfield, Tom Hopperin Albert Wesker, Hannah John-Kamenin Jill Valentila ja Nathan Dalesin Richard Aiken.

Kolmas kuva puolestaan esittelee leffan tulkintaa kovia kokeneesta Lisa Trevor -hahmosta. Tätä näyttelee Marina Mazepa.

Johannes Robertsin ohjaama Resident Evil: Welcome to Raccoon City saa maailmanensi-iltansa Yhdysvalloissa. 24. marraskuuta. Leffa on erillinen Netflixissä nähdyistä Resident Evil -projekteista, joihin lukeutuu niin animaatiosarja Infinite Darkness kuin näytelty tv-sarja.

Lähde: IGN

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Teräskäsine kuva
Teräskäsine

Kuvissa vähän halvalta tv-tuotannolta näyttää ja näyttelijät faneilta cosplay-asuissa, mutta ainakin uskollisemmalta kuin Andersonin hirvitykset ja se tv-sarja. Ei olisi iso saavutus, jos olisi paras RE-Leffa. Odotan varovaisesti.

Käyttäjän kurrinen123 kuva
kurrinen123
Lainaus Teräskäsine

Kuvissa vähän halvalta tv-tuotannolta näyttää ja näyttelijät faneilta cosplay-asuissa, mutta ainakin uskollisemmalta kuin Andersonin hirvitykset ja se tv-sarja. Ei olisi iso saavutus, jos olisi paras RE-Leffa. Odotan varovaisesti.

Samat ajatukset itselläkin. Kuvat (varsinkin ylin) näyttää juuri joltain halvalta tv-sarjalta. Mutta kuitenkaan ei ole kuin nuo kolme kuvaa, joten ei pysty vielä sanomaan laadusta mitään. Toivon parasta.

Näyttelijät ei näytä pelihahmoilta (paitsi Chris näyttää), mutta ovat kuitenkin ihan hyviä näyttelijöitä, joten eiköhän hommansa hoida hyvin.

Käyttäjän JMNyyssonen91 kuva
JMNyyssonen91

Tuo Leonin näyttelijä ei kyllä vastaa esikuvaansa pätkän vertaa. Varovaisesti odotan.

Nostoja