Netflixin uusi Resident Evil -sarja on saapunut – kaikki jaksot heti katsottavissa / Uutiset / pelaaja.fi

Netflixin uusi Resident Evil -sarja on saapunut – kaikki jaksot heti katsottavissa

8.07.2021 // Kirjoittanut: Ville Arvekari
0
Netflixin uusi Resident Evil -sarja on saapunut – kaikki jaksot heti katsottavissa

Netflixin uusi Resident Evil: Infinite Darkness -animaatiosarja on saapunut tänään suoratoistopalveluun. Capcomin peliuniversumiin sijoittuvasta animaatosta on katsottavissa sen kaikki neljä jaksoa, joilla jokaisella on pituutta vajaan puolen tunnin verran.

Sarjan vakiokasvojen Leon S. Kennedyn ja Claire Redfieldin tähdittämässä sarjassa zombisalaliitot ulottavat lonkeronsa tällä kertaa aina Valkoiseen taloon asti. Tarinallisesti sarjassa on kulunut jokusia vuosia Resident Evil 4 -pelin tapahtumista, minkä lisäksi Leonin ja Clairen rooleissa kuullaan hahmoja Resident Evil 2 -uusioversiossa esittäneet Nick Apostolides ja Stephanie Panisello.

Netflix on julkaissut Infinite Darknessista myös muutaman kohtauksen verran YouTube-pätkiä, jotka voi katsastaa ohesta. Niistä ensimmäisessä nähdään muun muassa sarjan avauskohtaus.

Animaation lisäksi Netflixillä on työn alla myös näytelty Resident Evil -sarja, jonka lisäksi Resident Evil on palaamassa valkokankaille Resident Evil: Welcome to Raccoon City -leffan muodossa.

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Nostoja