Uusi The Witcher -traileri on saapunut julkaisupäivän kera! Netflix-sarja käynnistyy juuri ennen joulua / Uutiset / pelaaja.fi

Uusi The Witcher -traileri on saapunut julkaisupäivän kera! Netflix-sarja käynnistyy juuri ennen joulua

31.10.2019 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
7
The Witcher, Netflix, Henry Cavill, kylpy, Noituri, Andrzej Sapkowski, traileri, julkaisupäivä, 20. joulukuuta,

Järjestyksessään toinen traileri Netflixin omasta The Witcher -sarjasta on saapunut. Aiempaan teaser-videoon nähden uusin pätkä on sisällöltään selvästi dramaattisempi tapaus, minkä siivellä Henry Cavillin näyttelemä Geralt pääsee ensimmäistä kertaa isommin ääneen.

Traileri vahvistaa viimein myös sarjan julkaisupäivän. Kahdeksasta jaksosta koostuva The Witcherin ensimmäinen kausi saapuu Netflixiin 20. joulukuuta.

Sarja pohjautuu nimenomaan Andrzej Sapkowskin kirjasarjaan ja keskittyy näin ollen tapahtumiin ennen CD Projekt REDin kehittämiä videopelejä. Todennäköistä silti on, että myös CD Projektin töistä on otettu innoitusta Netflix-show'ta tehdessä.

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Eripsa kuva
Eripsa

Kuunnelkaa noita taistelu kohtauksien ääniä vaikka 1 minuutin kohdalla ja muutenkin näyttää surkeelta.

Käyttäjän Tylor kuva
Tylor
Lainaus Eripsa

Kuunnelkaa noita taistelu kohtauksien ääniä vaikka 1 minuutin kohdalla ja muutenkin näyttää surkeelta.

Ei kyllä kiinitänyt minuun mitään huomiota taistelu kohtauksien äänet yhtään.

Tämä on kyllä huomattavasti parempi traileri. Toki ei ole vielä niin isot odotukset, mutta edes se että noiturit ovat niin halveksituja on kiva nähdä. Ei ehkä julkaisu hetkenä tule katsottua (siltä varuiksi että lopuu cliffhangeriin), mutta kyllä loppulta.

Käyttäjän Kornholic kuva
Kornholic

Toivottavasti on kunnolla panokohtauksia.

Käyttäjän zappah kuva
zappah

Ajattelin ensin etten katsoisi trailereita mutta sitten tajusin että pelien ja kirjojen (joista pari lukematta) jälkeen tuskin kauheasti voi olla spoilereita. Ei vaikuta ollenkaan huonolta ja nyt ainakin trailerilla kaikki tuntuikin vallan sopivalta. Ei enää Legolas-fiiliksiä eikä Cirin tai Yenneferin näyttelijävalinnatkaan tässä vaikuttaneet niin epävarmoilta mitä kuvien perusteella. Tämähän voi toimia.

Pitääpäs lukaista ainakin tuo kesken oleva kirja äkkiä loppuun vaikka tuskin tässä ensimmäisellä kaudella vielä Pääskytornin tapahtumiin ehditään.

Käyttäjän Tylor kuva
Tylor
Lainaus Kornholic

Toivottavasti on kunnolla panokohtauksia.

Sitä varten on juurikin internet jossa on fanien työtä niistä.

Käyttäjän Teräskäsine kuva
Teräskäsine

Hyvältähän tämä vaikuttaa. Tuntuu vaan että jotkut väkisin löytävät kaikkea kökköä kunhan voi valittaa. Cavil on fyysisesti pätevä rooliinsa, vaikka ei ole tehnyt vielä vaikutusta missään leffoissa.

Käyttäjän Haerski kuva
Haerski

Tämän perusteella alkoi etenkin Cavillin roolisuoritus vähän huolettamaan. Se mikä toimii videopelien ääninäyttelyssä, ei toimi suoraan valkokankaalla, mutta Cavill vetää ihan sata lasissa Doug Cockle -imitaatiota.

Imitointi on ongelma jo siitäkin syystä, että Cocklen käheä murahtelu ei sellaisenaan istu lainkaan Cavillin suuhun ja kuulostaa halvalta kopiolta. Vähän kuin Heath Ledger -fani imitoimassa tämän Jokeria. Tämän olisi pitänyt tehdä roolista omansa, eikä lähteä hiihtämään pelien imussa.

Kyllä siellä Cavillin sisällä jossain olisi pieni Geralt asustellut, mutta se ei ole se sama Geralt kuin Cocklen esittämä.