Uusimman Transformers-elokuvan ohjaajasta rakennetaan nyt Uncharted-elokuvan pelastajaa

Bumblebee-ohjaaja Travis Knight on muodostumassa Uncharted-elokuvan uudeksi ohjaajaksi.

28.9.2019 13:33

Pitkään valmisteilla olleen Uncharted-elokuvan ohjaajarumba on saanut taas yhden käänteen. Elokuvasivustot Deadline ja Variety raportoivat, että Sony Pictures on sitonut ohjaajakeskusteluihin nyt Travis Knightin, joka viimeisimpänä auttoi tuomaan uutta eloa Transformers-elokuviin Bumblebee-pätkällään.

Uncharted-elokuva joutui taas ohjaajajahtiin kuukausi sitten, kun Cloverfield Lanesta ja Black Mirrorista tuttu Dan Trachtenberg luopui projektista. Jo tuolloin Sony oli kuitenkin luottavainen korvaajan löytämisestä, eikä esimerkiksi joulukuulle 2020 sijoittuvaa ensi-iltapäiväystä ole toistaiseksi siirretty.

Varsinaiseen tuotantoon elokuvan on ollut määrä siirtyä ensi vuoden alussa. Pätkää on yhä tähdittämässä Tom Holland, joka esittää elokuvassa nimenomaan nuorta Nathan Drakea.

Jo ennen Trachtenbergia ohjaajan rooliin on aiemmin ehditty kiinnittämään sellaisia tahoja kuin Seth Gordon (Kaameat pomot, The King of Kong) ja David O. Russell (American Hustle, Three Kings). Russelin nimi nousi elokuvan yhteydessä niinkin aikaisin esiin kuin vuonna 2010.

Knightilla on ennen kaikkea taustaa animaatioiden parissa. Hänen ohjaamansa Kubo ja samuraiseikkailu saikin vuonna 2017 Oscar-ehdokkuuden parhaan animaation kategoriassa. Ohjaustöiden lisäksi hän on tehnyt aiemmin töitä nimenomana myös animaattorina.

Lähde: Deadline, Variety

Lisää luettavaa