Valorant päivättiin virallisesti kesäkuulle – League of Legends -tekijöiden verkkoräiskintä avautuu viimein kaikille / Uutiset / pelaaja.fi

Valorant päivättiin virallisesti kesäkuulle – League of Legends -tekijöiden verkkoräiskintä avautuu viimein kaikille

21.05.2020 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
0
League of Legends, Riot Games, Valorant, fps, julkaisupäivä

Riot Gamesin verkkoräiskintä Valorantilla on nyt virallinen julkaisupäivä. Suljetussa betassa viimeisimmät kuukaudet viettänyt peli ilmestyy pc:llä kaikkien ulottuville 2. kesäkuuta.

Beta-kuosissa pelaaminen jatkuu toki vielä aina toukokuun 28. päivään asti. Kaikki aloittavat kuitenkin puhtaalta pöydältä virallisen julkaisun koittaessa.

Erilaisten tasapainotusten ja muiden hienosäätöjen ohella Riot tavoittelee Valorantin julkaisuun tai ainakin sen läheisyyteen uutta pelitilaa, lisähahmoa ja tuoretta karttaa. Kulissien takana verkkokokemusta pyritään näihin aikoihin myös parantamaan uusilla Varsovaan, Madridiin, Lontooseen, Dallasiin ja Atlantaan sijoitettavilla palvelimilla. Laajennustyöt jatkuvat tietysti myös tästä eteenpäinkin.

Mitä tulee pelin keskustelua herättäneeseen Vanguard-huijauksenestoon, kertoo Riot olevansa sitoutunut sen jatkokehitykseen. Yhtiö myöntää, ettei sen lanseeraus ole ollut aluksi täydellinen ja että se jatkaa pelaajapalautteen kuulemista huolien suhteen.

Lähde: Riot Games

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Nostoja