Verenimijätarinoiden tarjontaa seikkailupelin merkeissä laajentava Vampire: The Masquerade – Swansong on lykkääntynyt. The Council -pelistä viimeksi vastanneen Big Bad Wolf -studion uusin luomus ei ole enää odotettavissa ulos siis helmikuulle, vaan julkaisupäiväksi sille on asettunut viimeisimpänä 19. toukokuuta 2022.

Päätöksen kerrotaan tapahtuneen niin pelin laadun nimissä kuin pyrkimyksenä ylläpitää studiossa tervettä työtasapainoa.

– Päämääränämme on rakentaa maailma, joka vetää sinut sisäänsä, vaatii sinua tekemään vaikeita päätöksiä ja elämään seuraamusten kanssa. Swangsonissa piisaa hahmoja, valintoja, dialogia ja mahdollisuuksia vaikuttaa, kuinka tarina etenee. Äärimmäinen keskittymisemme on laadussa. Tätä ajatellen olemme tehneet vaikean päätöksen lykätä Vampire: The Masquerade – Swansongin julkaisua helmikuulta toukokuuhun, pelin sosiaalisen median sivuilla kerrotaan.

Swansongia ei sovi sekoittaa yhä myös kehitteillä olevaan Paradox Interactiven julkaisemaan Bloodlines 2:een. Naconin julkaisukatalogiin kuuluva Swangsong jättää toiminnan suosiolla sivuun tarinavetoisuuden nimissä ja lupaa pelattavaksi kolmea eri vampyyrihahmoja, joiden kehitettävät kyvyt tarjoavat mahdollisuutta lähestyä erilaisia tilanteita nimenomaan pelottelun, viettelyn ja viekkauden kautta.

Lähde: Swansong (Twitter)

Lisää luettavaa