Verta, kaaosta ja ladattava testiversio – Stranger of Paradise: Final Fantasy Origin vahvistettiin Nioh-tekijöiltä / Uutiset / pelaaja.fi

Verta, kaaosta ja ladattava testiversio – Stranger of Paradise: Final Fantasy Origin vahvistettiin Nioh-tekijöiltä

14.06.2021 // Kirjoittanut: Ville Arvekari
6
Verta, kaaosta ja ladattava testiversio – Stranger of Paradise: Final Fantasy Origin vahvistettiin Nioh-tekijöiltä

Jo aiemmin raportoitu Final Fantasy -sivuseikkailu Stranger of Paradise: Final Fantasy Origin vahvistettiin Square Enixin E3-lähetyksessä. PS5:lle, PS4:lle, Xbox Seriesille, Xbox Onelle ja pc:lle vahvistunut toimintaroolipeli tekee tuloaan vuoden 2022 aikana.

Aiempien raporttien mukaisesti pelin kehitysvastuussa on Nioh- ja Ninja Gaiden -kehittäjä Team Ninja, jonka kehittäjät saavat vetoapua Final Fantasy -konkareilta Tetsuya Nomuralta ja Kazushige Nojimalta. Pelissä onkin astetta synkempi, verisempi ja Souls-henkisempi ote, kun raivokas trio Jack, Ash ja Jed pistävät poikki ja pinoon klassisia Final Fantasy -hirviöitä jahdatessaan Chaosta.

Stranger of Paradisen esittelytrailerin ohella pelistä julkaistiin myös pelattava demo PlayStation 5:lle, joskin kokeiluversion taival ei lähtenyt käyntiin saumattomasti. Jaossa oleva tiedosto on todettu vioittuneeksi, ja Square Enix onkin kirjoitushetkellä ilmoittanut korjaavansa tilanteen mahdollisimman nopeasti.

Stranger of Paradise: Final Fantasy Originin PS5-kokeiluversion olisi tarkoitus olla testattavissa kesäkuun 30. päivään asti.

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Megaman kuva
Megaman

Hohhoijaa näytti aivan paskalta. Tuo Origin-nimi antoi odottaa, että tämä olisi voinut olla paluu entisaikojen laatu Final Fantasyyn, mutta eipä ollut. Tähän päälle vielä se, että klassiset Final Fantasyt menivät puhelimille :D

Käyttäjän Bloodborne kuva
Bloodborne

Joo, samaa mieltä. FF:stä on kadonnut se FF taika aikoja sitten.

Käyttäjän JayeizH kuva
JayeizH

Voi olla ihan jees genressään. Ei tästä nyt perinteistä FF-peliä saa, mutta se junahan on ajanut sarjan ohi jo aikoja sitten. Nehän on toiminta JRPG-pelejä kaikki nykyään. Jopa FFVIIRemake. Ei se niistä huonoja tee, vaikka muuta hiukan toivoisikin.
Mielenkiinnolla odotan. Enemmän tämä kiinnostaa kuin MS:n FPS kimara.

Käyttäjän Bonzei kuva
Bonzei

Ei kyllä haittaa vaikka tuleekin muutakin kuin perinteisiä Final fantasy pelejä, mutta tämä oli kyllä harvinaisen laimea esitys.

Käyttäjän vesinokkaelain kuva
vesinokkaelain

Ei ainakaan jäänyt epäselväksi, että ketä tässä ollaan menossa tappamaan.

Käyttäjän kukkomestari kuva
kukkomestari

Olen vähän hukassa.... siis kuka tässä pitää päihittää?