Vihjaileeko Microsoft Death Strandingin tulosta Game Passiin? / Uutiset / pelaaja.fi

Vihjaileeko Microsoft Death Strandingin tulosta Game Passiin?

17.08.2022 // Kirjoittanut: Toimitus
0

Microsoftin uskotaan vihjaavan Death Strandingin saapumisesta Game Pass -tilauspalveluun.

Death Stranding -vihjailu näyttää paljastuneen PC Game Passin Twitter-tililtä. Pc-tilauspalvelun Twitter-tilillä ilmoitettiin eilen uudesta profiilikuvasta. Profiilikuva näyttää päällisin puolin varsin yksinkertaiselta sateiselta maisemakuvalta, mutta Twitter-käyttäjät havaitsivat nopeasti maisemasta yhdennäköisyyden Death Strandingin kanssa.

Kojima Productionsin toimintaseikkailu julkaistiin alun perin vuonna 2019 yksinoikeudella PlayStation 4 -konsolille, mutta peli julkaistiin toissa vuonna myös pc:lle. Death Strandingista on julkaistu lisäksi paranneltu Director's Cut -versio, joka ilmestyi viime vuonna PlayStation 5:lle ja tänä vuonna pc:lle. 

Mikäli Death Stranding saapuu Game Passiin, on peli todennäköisesti tulossa vain pc-pelaajien saataville. Death Stranding julkaistiin alun perin Sony Interactive Entertainmentin toimesta, vaikka pc-version julkaisijana toimikin 505 Games. Kyseessä ei kuitenkaan olisi ensimmäinen kerta, kun PlayStation Studiosin julkaisema peli tulee Xbox Game Pass -tilaajien ulottuville. Sony San Diego -studion kehittämän MLB The Show -pelisarjan kaksi viimeisintä osaa julkaistiin ensimmäistä kertaa myös Xbox-konsoleille ja Xbox Game Passiin.

Microsoft ei ole toistaiseksi vahvistanut Death Strandingin julkaisua PC Game Passissa.

Lähde: PCGamePass@Twitter

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.