Viikon kysymys: Chris Pratt on Super Mario – minkälaisia tuntemuksia Mario-animaatioleffan kattava tähtikaarti herätti? / Uutiset / pelaaja.fi

Viikon kysymys: Chris Pratt on Super Mario – minkälaisia tuntemuksia Mario-animaatioleffan kattava tähtikaarti herätti?

27.09.2021 // Kirjoittanut: Ville Arvekari
11
Viikon kysymys: Chris Pratt on Super Mario – minkälaisia tuntemuksia Mario-animaatioleffan kattava tähtikaarti herätti?

Maanantai on saapunut pelaajakansankin keskuuteen. Pelaaja.fin osalta tämä tarkoittaa myös uuden viikkokysymyksen ilmaantumista etusivullemme, johon kerätään seuraavan seitsemän päivän aikana lukijakunnan reaktioita ensi vuoden jouluksi saapuvan Super Mario -animaatioelokuvan Hollywood-tähtiä vilisevästä näyttelijäkaartista.

Kokoonpanon johtotähtenähän on itse Mariona myhäilevä Chris Pratt (Guardians of the Galaxy, Jurassic World, Parks & Recreation), jonka lisäksi myös muut keskeiset äänet paljastuivat viime viikon Nintendo Direct -lähetyksessä.

Minkälaisia tuntemuksia Mario-animaatioleffan kattava tähtikaarti herätti?

  • Aitoa innostusta 
  • Mielenkiintoa 
  • Lähinnä hilpeyttä (positiivisesti) 
  • Lähinnä hilpeyttä (negatiivisesti)
  • Suoranaista epätoivoa 
  • Ei niin minkäänlaisia 

Vastaa varsinaiseen kyselyyn täällä!

Voit seurata kyselyn tuloksia Pelaaja.fin etusivulla. Parhaat, hauskimmat tai mieleenpainuvimmat kommentit ja perustelut saatetaan nostaa esille ensi viikon Lukijat ovat puhuneet -kyselykatsauksessa. Mikäli et ole rekisteröitynyt sivustolle kommentoidaksesi, asian voi helposti korjata täältä!

 

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Sundance Kid kuva
Sundance Kid

Chris Pratt ja Ryan Reynolds ovat itselleni samanlaisia näyttelijöitä eli he sopivat lähes rooliin kuin rooliin eikä kumpikaan herätä suuria tunteita. Tosin Jack Black Bowserina sekä Seth Rogen Donkey Kongina herättivät minussa suurta riemua!

Käyttäjän akitus kuva
akitus

Mielenkiintoista kuulla että miltä Mario kuulostaa Chris Prattin tulkitsemana, sieltä voi tulla kyllä ihan mitä vaan.

Käyttäjän Izmou kuva
Izmou

Miten kun Pratt ja Day eivät ole italialaista alkuperää, niin vetääkö joku nykyään herneen nenään ns. stereotypioiden viljelemisestä, jos elokuvassa roolit puhutaan italialaisella aksentilla? Vai joutuvatko näyttelijät näyttelemään roolit jenkkiaksentilla? :P Kun nykypäivästä ei enää tiedä.

Käyttäjän Hitman 47 kuva
Hitman 47

Ei mitään Chris Prattin ääni legendaarisen punahatun äänenä olis kiva kuunnella :D

Käyttäjän Poliisitapaus kuva
Poliisitapaus

Ei niin minkäänlaista, kun kyseessä ei ole jatko-osa eikä näyttelijäsuorituksia voi verrata totuttuihin ääniin. Olen aina vihannut Marion italialaisaksenttia ja pelkään pahoin, että Chris Pratt joutuu joka tapauksessa matkimaan sitä pelaajien tottumusten mukaisesti.

Hollywood-tähtien äänten sijaan odotan hilpeydellä suomidubbauksia, jos sellaisia on koskaan tulossa. Jarmo Koski sopisi täydellisesti Marion rooliin ja nimenomaan omana itsenään eikä italialaisittain😆!

Käyttäjän Hayarigami kuva
Hayarigami

Ei niin minkäänlaisia. Katson pääosin japanilaisia elokuvia, joten en ollut kuullutkaan useimmista, ainoastaan Martinetista ja Taylor-Joysta. Japani-dubin äänet kiinnostaisivat enemmän.

Käyttäjän Angel of Death kuva
Angel of Death

Varovaista mielenkiintoa riippumatta siitä tuleeko tästä uusi Sonic vai 1993 Super Mario Bros toisinto, toinen ihan kelpo viihdepätkä ja toinen kiinnostava katastrofi. Nimekkäällä näyttelijäkaartilla saadaan katsomoihin helpommin täytettä ja ihan hyvinhän tuo ääninäyttelykin mielestäni Prattiltä onnistuu lego elokuvan perusteella.

Käyttäjän Retro22 kuva
Retro22

innostusta koska feikki pelaajat eli sjw/syöpä kultuurin pellet twitterissa ragee ja itkee

Käyttäjän Fwank_91 kuva
Fwank_91

Vastasin "Mielenkiintoa". Pohdein tuota Martinetin siirtoa sivurooleihin, niin mahtaako tässä olla sekin että pidetään elokuva-Mario ja peli-Mario omina hahmoinaan? Eihän Mario ole puhunut juuri mitään peleissä niin josko tällä säilytetään se hahmon alkuperäinen taika?

Käyttäjän Kadoogan kuva
Kadoogan

Chris Prattia kyllä diggailen mut Mario-leffa ei kyllä herätä mitään tunteita. Mario-pelit sen sijaan herättää oikeinkin lämpimiä muistoja.