Viikon kysymys: Diablo 4, Overwatch 2, uusi WoW-laajennus... mikä oli BlizzConin kovin julkistus? / Uutiset / pelaaja.fi

Viikon kysymys: Diablo 4, Overwatch 2, uusi WoW-laajennus... mikä oli BlizzConin kovin julkistus?

4.11.2019 // Kirjoittanut: Ville Arvekari
4
Viikon kysymys: Overwatch 2, Diablo IV, uusi WoW-laajennus... mikä oli BlizzConin kovin julkistus?

Pelajaa.fin viikon kysymys on vaihtunut maanantain kunniaksi. Tällä viikolla udellaan viikonlopun BlizzCon-tapahtuman jälkimainingeissa, mikä pelijulkistuksista oli omaan makuun se iskevin?

Mikä oli BlizzConin kovin julkistus?

  • Overwatch 2 
  • Diablo IV
  • World of Warcraft: Shadowlands
  • Hearthstone: Descent of Dragons

Vastaa varsinaiseen kyselyyn täällä!

Voit seurata kyselyn tuloksia Pelaaja.fin etusivulla. Parhaat, hauskimmat tai mieleenpainuvimmat kommentit saatetaan nostaa esille ensi viikon Lukijat ovat puhuneet -kyselykatsauksessa. Mikäli et ole rekisteröitynyt sivustolle kommentoidaksesi, asian voi helposti korjata täältä!

 
Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän zappah kuva
zappah

Aiempaakaan en ole edes pelannut mutta kyllähän se olisi se peli, jota pelaisin jos näistä pitäisi valita. Overwatchin jatko-osa on siis "kovin".

Käyttäjän Balnazzard kuva
Balnazzard

Meh, eipä näistä mikään erityisesti kiinnosta. WC3: Reforge kiinnosti Blizzconin tarjonnasta eniten, mutta eipä siitä viitsitty juuri mitään uutta näyttää.

Mutta jos nyt näistä uusista julkistuksista valita, niin kai se olisi Overwatch 2. Diablo IV ei säväyttänyt millään tasolla, WoWin pariin tuskin tulen enää koskaan palaamaan ja HS:n pelaaminenkin on viimeaikoina jäänyt vähiin. Overwatch 2 sentään tulee tarjoamaan edes hieman juonivetoisia tehtäviä, eli vaikka varsinaista yksinpelikampanjaa ei tulla näkemään niin on tuo silti parempi kuin ei mitään. Alkuperäinen Overwatch kun kiinnosti lähinnä hahmojensa puolesta, mutta yksikään multiplayer only peli (Heartstonea nyt ehkä lukuunottamatta) ei jaksa pidemmän päälle kiinnostaa.

Käyttäjän taistelujake kuva
taistelujake

Diablo 4 helposti. Seuraavaksi kiinnostavin on wowin uus expansion vaikka ei sekään hirveen kiinnostava oo ja "overwatch 2" näyttää vain expansionilta peliin mikä menee vuosivuodelta vain huonommaksi.

Käyttäjän jarpiz87 kuva
jarpiz87

No tottakai se Diablo 4! Helposti ainakin itseä kiinnostavin tekele.

Nostoja