Viikon kysymys: Huhut ovat viemässä Battlefield 6:ta modernimpaan sodankäyntiin – innostaako ajatus? / Uutiset / pelaaja.fi

Viikon kysymys: Huhut ovat viemässä Battlefield 6:ta modernimpaan sodankäyntiin – innostaako ajatus?

3.05.2021 // Kirjoittanut: Toimitus
19
Battlefield 6, DICE, EA, Viikon kysymys, Lukijat ovat puhuneet, Polli, Kysely, Lukijakysely, Battlefield 2021

EA ja DICE on luvannut lisätietoja seuraavasta Battlefieldistä "piakkoin." Huhuraportit kuitenkin ehtivät jo vihjata vuodetuiksi väitettyjen kuvien kera, että Battlefield 6 olisi suuntaamassa ajanjaksoltaan modernimpaan sodankäyntiin. Huhujen innoittamina kysymmekin Pelaaja.fin tämän viikon kysymyksessä, innostaako ajatus modernimpaan sodankäyntiin painottuvasta Battlefield 6:sta?

Huhut ovat viemässä Battlefield 6:ta modernimpaan sodankäyntiin. Innostaako ajatus?

  • Kyllä
  • Ei
  • Samapa tuo 

Vastaa varsinaiseen kyselyyn täällä!

Voit seurata kyselyn tuloksia Pelaaja.fin etusivulla. Parhaat, hauskimmat tai mieleenpainuvimmat kommentit saatetaan nostaa esille ensi viikon Lukijat ovat puhuneet -kyselykatsauksessa. Mikäli et ole rekisteröitynyt sivustolle kommentoidaksesi, asian voi helposti korjata täältä!

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Aromit kuva
Aromit

Ehdottomasti. Kaksi viimeisempää battlefieldiä ei ole innostanut minua kyseiseen sarjaan, mutta hyvä että tulee välillä teemoja vähän jokaisen pelaajan makuun. Pakko myöntää että battlefiueld V:n julksitus oli melkoinen pettymys kun odotin heiltä modernimpaa battlefield 1:n jälkeen, mutta samapa tuo nyt tällä hetkellä kun BF nälkä on kasvanut tässä vuosien saatossa.
Omat suosikit ovat moderni ja lähitulevaisuus pelien tapahtumakohtana.

Käyttäjän Angel of Death kuva
Angel of Death

Toinen maailmansota on aika puhkikaluttu (lisäksi toisen maailmansodan meininki oli lyöty täysin läskiksi vitosessa) ja scifimpi meininki kiinnostaa aina, mutta liikkeellä on myös huhuja että yksinpelikampanja saattaisi poistua seuraavasta Battlefieldistä kokonaan, jos tämä osoittautuu todeksi putoaa kiinnostus nollaan.

Käyttäjän Lahis kuva
Lahis

Kyllähän tuo vähän enemmän kiinnostaa kuin (menneet) maailmansodat. Eniten ehkä kiinni siitä puhutaanko vuodesta 202X vaiko 20XX.

Lainaus Angel of Death

mutta liikkeellä on myös huhuja että yksinpelikampanja saattaisi poistua seuraavasta Battlefieldistä kokonaan, jos tämä osoittautuu todeksi putoaa kiinnostus nollaan.

Onko joku joskus pelannut Battlefieldien yksinpelikampanjoita?

Käyttäjän Retro22 kuva
Retro22

ei ja Battlefield on ea peli siel roskaa en koske

Käyttäjän PSPiraatti kuva
PSPiraatti
Lainaus Retro22

ei ja Battlefield on ea peli siel roskaa en koske

Sinulla on hyvin vahvat mielipiteet mitä kommenttejasi on tullut vastaan täällä.

Käyttäjän N0b0 kuva
N0b0

Ehdottomasti! Omasta mielestä bo2 oli todella loistava koska ei menty liian futuristiseksi. Varsinkin se Leak missä sanottiin että päästään pelaamaan sellaisilla aseilla jotka ovat nyt kehityksessä, kuulostaa todella hyvältä. Toivottavasti toisivat jotain uusia varusteita joita voisi mapissa liikkumiseen käyttää. Esim jonkinlainen grappling hook gun olisi hauska. Vaikeuttaisi vähän niiden elämää jotka telttailevat katolla claymore tikkaiden edessä :D

Käyttäjän Kadoogan kuva
Kadoogan

Ei ole innostanut uus bäfä vuosikausiin joten ihan sama vaikka sijottus kivikaudelle.

Käyttäjän SeTyyppi kuva
SeTyyppi

Lievästi kiinnostunut, mutta vastasin "samapa tuo" koska kaikki BF:t 4:n jälkeen olleet mielestäni enemmän tai vähemmän kehnoja tekeleitä. BF4:ssäkin meni muistaakseni vuoden päivät ennen kuin saivat sen pelattavaan kuntoon joten ei ole odotukset tämän uudenkaan suhteen kovin korkealla riippumatta siitä mihin aikakauteen sijoittuu.

Käyttäjän kokkobill kuva
kokkobill

"Yeah baby yeah!"

Käyttäjän Nabbis kuva
Nabbis

Kyllä tämä enemmän tällä hetkellä kiinnostaa kuin tuo ww1 tai ww2, mutta rehellisesti se paluu futuristiseen 2142 battlefieldiin olisi vielä enemmän kiinnostava.

Täytyy toivoa että nyt kun niitä studioita on enemmän kuin pekkä dice työstämässä tuota projektia niin olisi valmiimpi paketti kuin tuo BF5 tai BF1 jotka kummatkin jättivät aika kylmäksi kun se "live service" aikakausi kuoli.

Nostoja