Viikon kysymys: Meneekö vain kannettavaan pelaamiseen keskittyvä Nintendo Switch Lite -konsoli hankintaan? / Uutiset / pelaaja.fi

Viikon kysymys: Meneekö vain kannettavaan pelaamiseen keskittyvä Nintendo Switch Lite -konsoli hankintaan?

22.07.2019 // Kirjoittanut: Ville Arvekari
14
Nintendo Switch Lite

Uusi kesäinen viikko on vierähtänyt käyntiin, mikä tarkoittaa Pelaaja.fissä perinteisen viikon kysymyksen vaihtumista. Tällä kertaa sivuston etusivultakin löytyvässä kyselyssä udellaan, kuinka moni lukijoista kaavailee Nintendon hiljattain ilmoittaman  Switch Lite -käsikonsolin hankkimista.

Viikon kysymys ja vastausvaihtoehdot ovat kokonaisuudessaan seuraavanlaiset:

Meneekö vain kannettavaan pelaamiseen keskittyvä Nintendo Switch Lite -konsoli hankintaan?

  • Kyllä menee, vaikka omistan jo alkuperäisen Switchin 
  • Kyllä menee, en omista perusmallia 
  • Ei mene, omistan jo alkuperäisen Switchin
  • Ei mene, suunnittelen perusmallin hankkimista
  • Ei mene, Switch ei ole hankintalistalla lainkaan

Vastaa kyselyyn täällä!

Voit seurata kyselyn tuloksia Pelaaja.fin etusivulla. Parhaat, hauskimmat tai mieleenpainuvimmat kommentit saatetaan nostaa esille ensi viikon Lukijat ovat puhuneet -kyselykatsauksessa. Mikäli et ole rekisteröitynyt sivustolle kommentoidaksesi, asian voi helposti korjata täältä!

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Chadu kuva
Chadu

Laitoin Kyllä menee, en omista perusmallia, joka on vähän huono vastaus, kun en ole vielä ihan varma ostanko perusversion vaiko tän kannettavan.

Käyttäjän Lahis kuva
Lahis

Eipä tuon Liten hankintaan ole mitään syytä kun normaali on jo olemassa.

Jos normaalista Switchistä tulee jokin erikoispainos tuolla uudella piirillä ja paremmalla akkukestolla, niin sitten voisi ehkä harkita nykyisen perusmallin vaihtamista siihen. Tai sitten vaan odottelee jos sieltä tulee se oikea Switch Pro. Tosin Nintendo varmaan nimeäsi sen New Nintendo Switchiksi.

Käyttäjän Heppulinen kuva
Heppulinen

Riippuu. Jos uudesta animal crossingista tulee erikoisversio niin sitten joo.

Käyttäjän partajeesus kuva
partajeesus

Switch viettää 90% ajasta telakassa joten tämän ostolle ei ole mitään tarvetta.

Käyttäjän Balnazzard kuva
Balnazzard

Ei mene, jos joskus Swithin ostan niin se on sitten tuo perusmalli. Itselleni vain kannettavalla mallilla ei ole mitään käyttyöä, edes Nintendo 3DS ei ole ollut kuin tasan kerran pidemmällä reisulla mukana joten suuri osa ajasta kannettavilla konsoloiellakin on tullut pelattua vain kotona.

Käyttäjän zappah kuva
zappah

Ei mene hankintaan koska a) omistan jo perusmallin ja b) en ostaisi Liteä vaikka en perusmallia omistaisikaan, sillä Lite on karsittu versio perusvehkeestä.

Lainaus Lahis

Jos normaalista Switchistä tulee jokin erikoispainos tuolla uudella piirillä ja paremmalla akkukestolla, niin sitten voisi ehkä harkita nykyisen perusmallin vaihtamista siihen.

Ei tule "erikoispainosta" mutta muuten tulee kyllä uusi versio, jossa nimenomaan on uusi piiri ja sen tuomat edut, kuten akkukesto.

Korvannee siis perusmallin kokonaan kunhan vanhat myydään pois. Samalla lailla kuin vaikkapa PS4 Pro:sta on hiljaisempi versio olemassa, jonka erottaa sarjanumerosta.

Käyttäjän Lahis kuva
Lahis
Lainaus zappah

Ei tule "erikoispainosta" mutta muuten tulee kyllä uusi versio, jossa nimenomaan on uusi piiri ja sen tuomat edut, kuten akkukesto.

Korvannee siis perusmallin kokonaan kunhan vanhat myydään pois. Samalla lailla kuin vaikkapa PS4 Pro:sta on hiljaisempi versio olemassa, jonka erottaa sarjanumerosta.

Tiedän että se uusi piiri on sieltä tulossa.

Erikoispainoksella tarkoitin jotain "keräilyversiota" kuten tuo Zamien&Zamacenta painos Litesta ja erikoiskuosit PS4lle.

Käyttäjän Hayarigami kuva
Hayarigami

Puuttuu vaihtoehto "En ole vielä päättänyt".

Äänestin kuitenkin ensimmäistä vaihtoehtoa, koska tuote on kiinnostava ja olen ehkä lievästi kallistumassa sen ostoon. Se vain panostaa juuri oikeaan asiaan, kannettavuuteen. Etenkin Sword & Shield -erikoispainos olisi upea omistaa.

Käyttäjän Haerski kuva
Haerski

Aluksi suunnittelin ostavani, mutta sitten julkistivat heti perään sen parannellun perus-Switchin, joka kyllä taitaa viedä voiton. En tosin tiedä onko kumpikaan ihan hetkeen vielä ostoskoriin päätymässä, mutta luultavasti kallistuu tuohon täysmalliin.

Käyttäjän Teräskäsine kuva
Teräskäsine

Se perusmalli paremmalla akkuteholla menee hankintaan. Olisin joka tapauksessa perusmalliin päätynyt, kun kotikonsoliksi olen Switchin aina mieltänyt ja tykkään mahdollisuudesta pelata isolla ruudulla. Olen iloinen etten pitänyt Switchin hankinnan suhteen kiirettä, enkä harmittelisi sitäkään, jos sieltä tulisi jo ensi vuonna vaikkapa tehokkaampi "Switch Pro".

Nostoja