Viikon kysymys: Mikä on kotimaisen Remedyn paras peli? / Uutiset / pelaaja.fi

Viikon kysymys: Mikä on kotimaisen Remedyn paras peli?

30.03.2020 // Kirjoittanut: Ville Arvekari
25
Viikon kysymys: Mikä on kotimaisen Remedy Entertainmentin paras peli?

Uusi maanantai on koittanut. Tällä viikolla se tarkoittaa Pelaaja.fin Viikon kysymyksen osalta sitä, että metsästämme lukijoiden suosikkipeliä espoolaisen Remedy Entertainment -studion luomuksista. Kysymyksen innoitti studion viime viikolla julkistettu julkaisusopimus kahdesta pelistä Epic Gamesin kanssa.

Varsinainen kysymys ja vastausvaihtoehdot siis kuuluvatkin:

Mikä on Remedyn paras peli?

  • Death Rally
  • Max Payne
  • Max Payne 2: The Fall of Max Payne
  • Alan Wake
  • Alan Wake's American Nightmare
  • Quantum Break
  • Control 

Vastaa varsinaiseen kyselyyn täällä!

Voit seurata kyselyn tuloksia Pelaaja.fin etusivulla. Parhaat, hauskimmat tai mieleenpainuvimmat kommentit saatetaan nostaa esille ensi viikon Lukijat ovat puhuneet -kyselykatsauksessa. Mikäli et ole rekisteröitynyt sivustolle kommentoidaksesi, asian voi helposti korjata täältä!

 
Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Angel of Death kuva
Angel of Death

Jompi kumpi Remedyn Max Payneistä, ehkä kakkonen iski itseeni kovempaa. Controlin itselle aivan liian korkea vaikeutaso koitui omalla kohdallani sen pelin turmioksi, jos en olisi löytänyt huijauskoodeja peli olisi pelaamatta läpi vieläkin. Samasta syystä jäänee lisärit hankkimatta.

Alan Wakea varjosti liiallinen kunnianhimo sillä sitä ei lopulta onnistuttu toteuttamaan avoimessa maailmassa vaikka siitä ihan kelpo peli tulikin. American Nightmare jäi kesken, samat ongelmat kuin Controlin kanssa paitsi tähän ei löytynyt cheatteja.

Death Rallyä ei ole koskaan tullut pelattua ja Quantum Break on ainoa pelaamani peli joka oli vähän heikompi esitys Remedyltä vaikka potentiaalia oli mielestäni siinäkin.

Käyttäjän Monco Carser kuva
Monco Carser

Itselle helppo valinta, sillä Control on ainoa, joka on saanut minut viihtymään pelin parissa ensitestiä pidemälle.

Käyttäjän zappah kuva
zappah

Control.

Jännä muuten, että mielestäni ainoastaan Quantum Break on teos, joka ei ole parempi kuin studion aiempi. Kaikki muut ovat parantaneet aiemmasta. Quantum Break taas kokemuksena ja tarinana oli silti loistava vaikka pelillinen puoli jäikin vähän laimeammaksi. Itse asiassa tuntuu että Controlissa on nyt sitä pelillistä meininkiä mikä Quantumista puuttui.

Käyttäjän Augustus kuva
Augustus

Alan Wake, heittämällä. Yksi parhaista peleistä, mitä olen pelannut. Remedyn pelit tosin on kaikki laatua.

Käyttäjän OsKu kuva
OsKu

Alan Wake oli melko hyvä, mutta kyllä Max Paynet olivat parhaita. Ehkä kakkosesta pidin fysiikanmallinuksen takia enemmän. Quantum Break oli melko köykäinen ja Controlia en ole vielä ehtinyt pelata.

Käyttäjän Stan kuva
Stan

Erittäin vaikea valinta kyllä max paynien ja alan waken väliltä mutta taidan kallistua enemmän ensimmäisen max paynen puoleen. Quantum break olisi myös hyvä vaihto ehto mutta se ei iskenyt yhtä hyvin kuin muut pelit.

Remedy ei ole paljon pelejä tehnyt mutta jokainen on muistamisen arvoinen.

Käyttäjän OdeForCruelty kuva
OdeForCruelty

Itselleni se on edelleen Alan Wake, vaikka peli toisti vähän liikaa itseään eikä pelattavuus ollut lähelläkään täydellistä. Twin Peaksmainen tunnelma ja miljöö, todella mielenkiintoinen tarina, terävä käsikirjoitus ja loistava soundtrack.. Siinä on jo klassikon ainekset.

Käyttäjän Hupiukkopelaaja kuva
Hupiukkopelaaja

Alan Wake ehdottomasti. Quantum Break aliarvostetuin.

Käyttäjän peliukk0 kuva
peliukk0

Ei ihan kaikkia noista ole tullut pelattua, mutta suurin osa kuitenkin.
Helposti Control, sen maailma ja pelituntuma vain niin mahtavat ettei edes max payne 2 ajan kultaamana sille pärjää.

Käyttäjän Teräskäsine kuva
Teräskäsine

Tullut vain ensimmäinen Max Payne ja Alan Wake pelattua, joista Alanin seikkailut iskivät enemmän. Peliä en ole nyt sitten kohta tasan 10 vuoteen pelannutkaan uudestaan. Ehkä voisi keväällä ennen kesän alkua ottaa tavoitteeksi. Kokeilin tosin Alan Wakea tässä pitkän tauon jälkeen reilu vuosi sitten ja se tuntui todella tönköltä pelattavuuden suhteen. Sekin vain tottumiskysymys. Eiköhän peli viihdytä, kun uppoutuu sen maailmaan.

Nostoja