Viikon kysymys: Mikä on paras Uncharted-peli? / Uutiset / pelaaja.fi

Viikon kysymys: Mikä on paras Uncharted-peli?

26.10.2020 // Kirjoittanut: Ville Arvekari
20
Viikon kysymys: Mikä on paras Uncharted-peli?

Maanantai on soluttautunut keskuuteemme, eli luvassa on Pelaaja.fin perinteikäs viikon kysymys! Tällä viikolla päätimme omistaa kysymyksen Naughty Dogin luomalle Uncharted-pelisarjalle, ja ajatuksen siihen kirvoitti näyttelijä Tom Hollandista jaettu kuva tulevan Uncharted-elokuvan nuorena Nathan Drakena.

Ennemmin tai myöhemmin ilmestyvää elokuvatraileria odotellessa päätimme kuitenkin kysyä, mikä on lukijakunnan suosikkosa varsinaisesta pelisarjasta. Vastausaikaa on tuttuun tapaan viikon päivät.

Mikä on paras Uncharted-peli?

  • Uncharted: Drake's Fortune 
  • Uncharted 2: Among Thieves 
  • Uncharted 3: Drake's Deception 
  • Uncharted: Golden Abyss
  • Uncharted 4: A Thief's End
  • Uncharted: The Lost Legacy

Vastaa varsinaiseen kyselyyn täällä!

Voit seurata kyselyn tuloksia Pelaaja.fin etusivulla. Parhaat, hauskimmat tai mieleenpainuvimmat kommentit ja perustelut saatetaan nostaa esille ensi viikon Lukijat ovat puhuneet -kyselykatsauksessa. Mikäli et ole rekisteröitynyt sivustolle kommentoidaksesi, asian voi helposti korjata täältä!

 

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Andzerx kuva
Andzerx

Pelillisesti kaikista hauskin on Uncharted 4 (+ Lost Legacy), koska se onnistui luomaan hyvän tasapainon hiippailun ja räiskimisen välille.

Uncharted 2 on kuitenkin edelleen oma suosikkini, koska tarinan rytmitys toimii tässä osassa parhaiten ja pelin maisemien jatkuva vaihtelu tuo mukavaa variaatiota kenttäsuunitteluun. PS4-remasteriin tuodut hienosäädöt tekevät myös räiskimisestä paljon hauskempaa.

Käyttäjän Pauli4x4 kuva
Pauli4x4

Joudun äänestämään ensimmäistä osaa, koska vain sen olen läpi pelannut. Kakkonen jäi jostain syystä kesken, enkä ole sen jälkeen Unchartedeihin kajonnut. Ehkä pitäisi?

Käyttäjän zappah kuva
zappah

Todella vaikea vastata edes subjektiivisesti "oikein" kun kaikkien näiden pelaamisesta on jo reilusti aikaa. Lisäksi ehkä ne kolme ensimmäistä pitäisi pelata remastereina että pääsisivät tekniseltä puoleltaan lähemmäs uudempia.

Nelonen on kyllä todella hyvä päätös pelisarjalle mutta Lost Legacy taas mukavan tiivis paketti. Taidan nyt vastata nelonen vaikka ihan hyvin se voisi olla LL tai miksei joku trilogiastakin.

Käyttäjän Retro22 kuva
Retro22

paras Uncharted peli on Jak and Daxter

Käyttäjän frozen kuva
frozen

Kaikki yhtä tylsiä kun vihaan yli kaiken sitä kielekkeillä hyppimistä ja niitä turhia puzzleja pitkittämässä peliä

Käyttäjän Samsku kuva
Samsku

Itsehän olen pelannut ainoastaan Drakes fortunen ja Among Thievessin ja Drakes deceptionia olen hieman pelannut. 2 Henkilökohtainen suosikki

Käyttäjän Bloodborne kuva
Bloodborne

Kaikki muut pelattu paitsi Golden Abyss ja Lost Legacy (sen toki olen aloittanut, mutta en pelannut sitä niin kuin muita hyvällä tempolla loppuun). Nelonen oli kyllä viihdyttävä kokemus ja mielestäni toimiva lopetus. Ykkönen oli liian action painotteinen ja padillä ampuminen on edelleen yhtä tuskaa. Ykkönen selkeästi huonoin ja en siitä paljon muista. Kolmonen oli ihan mukiin menevä ja mielellään sen pelasin, mutta kakkonen on edelleen selkeästi kirjoissani paras. Sen miljööstä jäi paljon mieleen ja tarina oli mainiosti rytmitetty toiminnan kanssa. Vastaan siis kakkonen 👌🏼

Käyttäjän Rabbitman kuva
Rabbitman

Pelimekaniikka kuraa, tarina kuraa, hahmot kuraa, huumori kuraa. Kaikki osat ovat kuraa. Sentään grafiikka on ihan ok.
Itsellä PS4:lla se ilmatteeksi saatu 1-3 ja se Vitan oma Uncharted. En vain voi sietää noita.
Tompan raidaaja on parempi pelisarja.

Käyttäjän N0b0 kuva
N0b0

Uncharted 2 menee omalla listalla kärkeen. Ensinmäinen PS3 peli mitä koskaan pelasin ja oli kyllä erinomainen. Tarina ja hahmot ovat loistavia, sekä haastetta piisasi.
Eninmäinen ja Kolmas Uncharted olivat kanssa hyviä tekeleitä. Nelosta en koskaan pelannut loppuun. En koskaan päässyt peliin oikein kiinni.
Loistava pelisarja kaiken kaikkiaan!

Käyttäjän kukkomestari kuva
kukkomestari
Lainaus frozen

Kaikki yhtä tylsiä kun vihaan yli kaiken sitä kielekkeillä hyppimistä ja niitä turhia puzzleja pitkittämässä peliä

Ja siis.... tästä huolimatta olet pelannut jokaista? :D

Nostoja