Viikon kysymys – Minkä GTA: The Trilogy -kokoelman pelin pariin palaamista odotat eniten? / Uutiset / pelaaja.fi

Viikon kysymys – Minkä GTA: The Trilogy -kokoelman pelin pariin palaamista odotat eniten?

11.10.2021 // Kirjoittanut: Ville Arvekari
20
Viikon kysymys – Minkä GTA: The Trilogy -kokoelman pelin pariin palaamista odotat eniten?

Rockstar vahvisti viime vikonlopun kynnyksellä pitkään huhutun Grand Theft Auto: The Trilogy - Definitive Edition -kokoelman. Aihepiiri tuntui kiinnostavan lukijakuntaamme melkoisesti, joten Pelaaja.fin tämänkertainen viikon kysymys on omistettu kokoelman annille.

Kysymys kaikessa yksinkertaisuudessaan kuuluu, minkä osan pariin palaamista odotat eniten. Vastausaikaa on jälleen ensi viikon maanantaihin asti.

Grand Theft Auto: The Trilogy - Definitive Edition -kokoelma vahvistettiin. Minkä pelin pariin palaamista odotat eniten?

  • Grand Theft Auto III 
  • Grand Theft Auto: Vice City
  • Grand Theft Auto: San Andreas 
  • Kokoelma jää hankkimatta

Vastaa varsinaiseen kyselyyn täällä!

Voit seurata kyselyn tuloksia Pelaaja.fin etusivulla. Parhaat, hauskimmat tai mieleenpainuvimmat kommentit ja perustelut saatetaan nostaa esille ensi viikon Lukijat ovat puhuneet -kyselykatsauksessa. Mikäli et ole rekisteröitynyt sivustolle kommentoidaksesi, asian voi helposti korjata täältä!

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Chadu kuva
Chadu

Jäänee hankkimatta, ei .oikein GTA:t innosta, vitonenkin tuli hankittua onlinen takia, että pääsi pelaan veljien ja siskon kanssa.

Käyttäjän undead10000 kuva
undead10000

Mun osalta jää GTA Trilogy haankkimatta kokonaan kun en halua tukea Take-Two:ta lainkaan, joka on todella agresiivinen modeja kohtaan ja haaastaa modin tekijöitä oikeuteen jos ne ei poista modia jakelusta.

Käyttäjän Pleikkarohmu kuva
Pleikkarohmu

Grand Theft Auto: San Andreas

Käyttäjän Pauli4x4 kuva
Pauli4x4

En ole sarjan fani, joten en tule ostamaan. Alkuperäiset pleikkariversiot kyllä on kokoelmissa, jos tuntuu että haluaa pelailla. Vitalle myöskin asensin Vice City porttauksen, koska tykkään siitä kasarimeiningistä, mutta enpä ole sitäkään peliä koskaan saanut läpi pelattua, kun ei nuo tosiaan niin kauheasti kiinnosta...

Ja jo siitäkin hyvästä jättäisin ostamatta, että alkoivat vittuilemaan modaajille ja porttaajille!

Käyttäjän Sp1rit kuva
Sp1rit

Riippuu vielä minkä tason ehostuksista puhutaan. Jos on tarpeeksi päivitetyn näköinen graafisesti ja pelillisesti siten että ne todellakin kannattaa hommata niin varmaan se on San Andreas.

Käyttäjän Akkelin Kipuraha kuva
Akkelin Kipuraha

GTA 3! Sillä tämä on näistä ainut joka ei ole nykyisellään pelattavuudeltaan nautinnollinen kokemus. Mikäli ehostus todella tekee pelistä siedettävää pelattavaa on se peli, jota tänä vuonna odotan innokkaimmin.

Käyttäjän Stan kuva
Stan

Vice City. Omasta mielestäni tästä trilogiasta se paras osa ja mielenkiinnolla odotan että löytyykö sama/samallaista musiikkia tunnelman luojana kuin alkuperäisessä.

Käyttäjän Kille kuva
Kille

Vice City. Peli tuli aikoinaan pelattua läpi, mutta PS2 jäi Xboxin jalkoihin Liven takia samoihin aikoihin ja näin ollen peli lähti melkein heti tarinan ja pienen sekoilun jälkeen kiertoon hyvän vaihtoarvon takia. Kolmosta ja SA:ta tullutkin pelattua useammalla alustalls huomattavasti enemmän.

Käyttäjän Haerski kuva
Haerski

Eipä ole sen kummempaa yhteyttä mihinkään näistä. Kaikkia tullut varmaan joskus muinoin pelattua kaverien luona, mutta ei näistä mitään pysyvää jälkeä jäänyt. Tuskin tulee hankittua koko settiä.

Käyttäjän Erik H. kuva
Erik H.

Varmaan Gta III:n. Näistä riitti huumoria arkeenkin ja on kaikki nämä ikimuistoiset pelit pc:llä läpäisty strategiaopaskirjojen avulla 100,0%:sesti (Gta 3:n maastoautomäki, VC:n ampumarata, SA:n temppuajokoulu...), mutta haluan jättää ne sinne muistoihin suomenkielisine ohjekirjoineen. Samalla oli kuitenkin jäänyt muita pelejä pelaamatta ja niin jäisi nytkin, siispä jää hankkimatta.

Nostoja