Viikon kysymys: Miten uudet The Witcher -sarjan kuvat vaikuttavat odotuksiisi? / Uutiset / pelaaja.fi

Viikon kysymys: Miten uudet The Witcher -sarjan kuvat vaikuttavat odotuksiisi?

8.07.2019 // Kirjoittanut: Teo Scheepstra
5
The Witcher Netflix

Pelaaja.fin viikon kysymys on vaihtunut. Netflixin tuloillaan olevasta The Witcher -sarjasta julkaistiin viime viikolla runsaasti uusia mainoskuvia, joissa patsastelee muun muassa Henry Cavillin esittämä Geralt. Kysymmekin, miten uudet kuvat ovat vaikuttaneet lukijoidemme odotuksiin sarjaa kohtaan.

Miten uudet The Witcher -sarjan kuvat vaikuttavat odotuksiisi?

  • Vaikuttaa paljon paremmalta
  • Vaikuttaa vähän paremmalta
  • Ei mielipidettä
  • Vaikuttaa vähän pahemmalta
  • Vaikuttaa paljon pahemmalta

Vastaa varsinaiseen kyselyyn täällä!

Voit seurata kyselyn tuloksia Pelaaja.fin etusivulla. Parhaat, hauskimmat tai mieleenpainuvimmat kommentit saatetaan nostaa esille ensi viikon Lukijat ovat puhuneet -kyselykatsauksessa. Mikäli et ole rekisteröitynyt sivustolle kommentoidaksesi, asian voi helposti korjata täältä!

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Vaapukkamehuw kuva
Vaapukkamehuw

Matalalla olleet odotukset pysyivät edelleen matalina.

Käyttäjän akitus kuva
akitus

Näyttää ihan Intialaiselta tuo Yenneferin näyttelijä, ainakin peleissä se hahmo on valkoihoinen. Gerald näyttää ihan kohtuulliselta, muut hahmot ei vakuuta.

Käyttäjän Chadu kuva
Chadu

Eipä ole tullut nähtyä vielä kuvia.

Käyttäjän zappah kuva
zappah

Ei löydy sopivaa vastausvaihtoehtoa.

Alunperinkin oli odotukset luokkaa "katsotaan sitten kokonaisuudessaan", joten ei nuo kuvat siihen vaikuta. Se ei kuitenkaan tarkoita etteikö olisi mielipidettä, joka on tuo "keskiväli" tässä.

Mielipiteeni kuvista on se, että Ciri ja Yennefer eivät niissä näytä sellaisilta mitä peleistä ja kirjoista olisin odottanut mutta ei se silti itse sarjan odotuksiin vaikuta. Sarjaa odotan erityisesti mielenkiinnolla mutta myös pienellä innollakin.

Witcheristä olisi saanut sarjan ilmankin Yenneferiä tai Ciriä jos olisi vähän Supernaturalin tyyliin keskittynyt noiturihommiin. Nuo naisethan ei niihin suoranaisesti liity vaikka mukana pyörivätkin (tosin Ciri aika suorasti liittyy ainakin kirjoissa nimenomaan noituroinnissa tapahtuviin asioihin). Toki aina mielenkiintoisempi kuitenkin kyseisten suhteiden ja juonten kanssa mutta olisin itse katsonut ihan pelkän noituroinninkin osalta. Tämän puolesta puhuu jo se, miten mielenkiintoisia tehtäviä peleissä oli hirviöiden suhteen kun ikinä ei tiennyt oliko se oikea pahis vaikka sittenkin se noiturin palkannut ihminen ja se "hirviö" enemmänkin uhri.

Jos sarjaan saisin vapaat kädet, niin tekisin ehkä kuten kirjoissa, eli alussa keskitytään nimenomaan enemmän noiturihommiin ja sen taustoihin ja vasta sitten tungetaan Yennefer kuvioita sotkemaan sekä Ciri vielä isompaa juonta punomaan.

Käyttäjän Audiovarmennus kuva
Audiovarmennus

Ei mitenkään, törkeän kova odotus joka tapauksessa. Realistina tästä tuskin tulee kuitenkaan kovin kummoista, ainakaan pelien veroista.

Nostoja