Viikon kysymys: Pelataanko taloudessasi Fortnitea? / Uutiset / pelaaja.fi

Viikon kysymys: Pelataanko taloudessasi Fortnitea?

4.12.2022 // Kirjoittanut: Niklas Tirkkonen
10
Viikon kysymys: Pelataanko taloudessasi Fortnitea?

Hittipeli Fortnite käynnisti vastikään uuden sisältökautensa ja pelin takana häärivä Epic Games päivitti samalla rysäyksellä pelin graafisen ulkoasun uusiin sfääreihin. Samalla mukaan heitettiin uusia pelihahmoja aina Doom Slayeristä The Witcheristä tuttuun Geraltiin. Erityisesti nuoremman pelaajakunnan suosiota nauttivassa pelissä on siis puolia, jotka saattavat sopia hieman aikuisempaankin makuun.

Tällä viikolla mietimmekin, että pelataanko Pelaajan lukijoiden talouksissa Fortnitea? Onko peli nähnyt jo kulta-aikansa lukijoiden huusholleissa, vai onko pelillä yhä arvoa ja varattua tilaa konsolilla? Onko talossa ikinä edes pelattu huippusuosion noussutta battle royale -mätkintää, vai onko peliaikaa vienyt vaikkapa Respawnin Apex Legends tai joku muu vastaava?

Viikon kysymys kuuluukin seuraavasti.

Pelataanko taloudessasi Fortnitea?

  • Kyllä
  • Ei

Vastaa kyselyyn täältä!

Voit seurata kyselyn tuloksia Pelaaja.fin etusivulla. Parhaat, hauskimmat tai mieleenpainuvimmat mielipiteet ja kommentit saatetaan nostaa esille ensi viikon Lukijat ovat puhuneet -kyselykatsauksessa. Mikäli et ole rekisteröitynyt sivustolle kommentoidaksesi, asian voi helposti korjata täältä!

 

 

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Balnazzard kuva
Balnazzard

Ei pelata ja tuskin ikinä tulee pelattua. Moninpelit kun harvoin kiinnostavat ja aikaa on muutenkin rajoitetusti/backlogin määrä valtava, mistä johtuen kaikki moninpelit ja MMO pelit tulee rajattua ulos

Käyttäjän NIITIN kuva
NIITIN

Vielä ennen aikaan sen julkaisuhetkellä tuli pelattua runsaasti, kun ei ollut vielä Chaptereita ja kymmeniä crossovereita. Jotenkin julkkistempausten ja valtavan trendin jälkeen koko peli tuntui ihan erilaiselta, mikä sai lopettamaan saman tien.

Käyttäjän undead10000 kuva
undead10000

En ole pelannut Fortnitea ja enkä ikinä tule sillä en vain tykkää battle royal peleistä lainkaan ja muutenkin PvP moninpelit ei oikeen kiinnosta minua nykyään.

Käyttäjän GrumpyOldMan kuva
GrumpyOldMan

Oikeastaan ainoa moninpelit, jota on viime aikoina tullut pelattua on PES 2021 (Playstation) ja Worms Director's Cut (Commodore Amiga), näitäkin vain lokaalisti kaverien kanssa. Verkkomoninpelit ei ole meikäläisen juttu ja yleensäkin koen hieman ahdistavana, että jopa puhtaisiin yksinpeleihin on pesiytynyt se pakollinen verkkoyhteystarve. Tässä kun on vaarana se, että kun pelin julkaisija joskus sammuttaa pelin serverit, niin se yksinpelinkin pelaaminen loppuu kuin seinään.

Käyttäjän Audiovarmennus kuva
Audiovarmennus

Tottakai pelataan. Mukavan simppeli mutta samalla taitoa vaativa. Tosin oma taitotaso ei kovin pitkälle riitä, siitäkin huolimatta erinomaista viihdettä. Loistava pelattavuus ja nuo chapterit tuovat oman lisän peliin jolloin siihen ei kerkiä juuri edes kyllästymään.

Käyttäjän laurihon kuva
laurihon

Olen joskus kokeillut, mutta yleisesti BR ei kiinnosta pelimuotona. Yleisestikin huijarit ovat tappaneet kiinnostuksen MP peleihin. 14V teinimme ei ole koskaan tätä pelannut ja 12V on muutaman kerran kokeillut, kun siskon poikani on pyytänyt, mutta ei ole sen enempää innostunut.

Käyttäjän zerodaunholy kuva
zerodaunholy

Leffanahan tuo Battle Royale taisi olla ihan kiva, peleistä ei sanottavaa kun en moninpelejä pelaa, ja tuskin paljoakaan menetän.

Käyttäjän OsKu kuva
OsKu

Ei tuollaisia höpöpelejä tule tuettua.

Käyttäjän Kadoogan kuva
Kadoogan

Ei pelata, eikä tulla koskaan pelaamaankaan.

Käyttäjän JMNyyssonen91 kuva
JMNyyssonen91

Ei kertaakaan ja tuskin tuleekaan.