Virallinen Darksiders-lautapeli on tulossa – halpaa lystiä se ei kuitenkaan ole / Uutiset / pelaaja.fi

Virallinen Darksiders-lautapeli on tulossa – halpaa lystiä se ei kuitenkaan ole

2.08.2019 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
0
Darksiders, The Forbidden Land, thq, THQ Nordic, lautapeli, Darksiders Genesis

Darksiders-sarja saa sekin vielä oman lautapelisovituksensa. THQ Nordic on paljastanut Darksiders: The Forbidden Landin, joka on maksimissaan viittä pelaajaa tukeva yhteistyökeskeinen luolastoseikkailukokemus.

Lautapeliin pakataan mukaan muun muassa 61 minityyrihahmoa ja 423 korttia, joten aivan mistään pienestä seikkailusta ei pitäisi olla kyse. Mukaan luvataan muun muassa useita skenaarioita sekä muokattavissa olevia korttipakkoja kullekin käytössä olevalle sankarihahmolle. Ohjaksiin pelissä saadaan tietysti Darksiders-universumin neljä maailmanlopun ratsastajaa, minkä lisäksi viides mahdollinen pelaaja hallitsee pelin hirviöitä.

Pelaaminen on mahdollista yksikseenkin. Hirviöitä varten kun on suunniteltu omat itsenäiset sääntönsä.

Ainakaan aluksi Forbidden Landia ei kuitenkaan saada järin laajaan jakeluun. THQ Nordicin mukaan sitä on määrä myydä vain osana tulevan Darksiders Genesis -pelin The Nephilim Edition -erikoisversiota, jolle kertyy hintaa mojovat 380 euroa. Lautapelin ja Genesiksen ohella erikoisversioon on mahdutettu mukaan ääniraita, taidekirja, tarroja ja figuuri.

Pc:lle, Xbox Onelle, PlayStation 4:lle ja Switchille suuntaavalla Darksiders Genesiksellä ei ole toistaiseksi vielä julkaisupäivää.

Lähde: THQ Nordic

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.