Voiko pohjalta vielä nousta? Katastrofaalisen vastaanoton saanut Pro Evolution Soccer -seuraaja eFootball saa lykätyn suurpäivityksensä / Uutiset / pelaaja.fi

Voiko pohjalta vielä nousta? Katastrofaalisen vastaanoton saanut Pro Evolution Soccer -seuraaja eFootball saa lykätyn suurpäivityksensä

6.04.2022 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
2
Pro Evolution Soccer, eFootball, urheilu, Konami, PES, 1.0,

Täystyrmäyksen pelaajilta puoli vuotta sitten rajatulla ennakkoversiollaan saanut jalkapallopeli eFootball 2022 päivittyy versioon 1.0 ensi viikolla 14. huhtikuuta.

Pro Evolution Soccer -sarjan ilmaiseksi pelattava seuraaja saa päivityksen myötä uuden keskeisen pelitilan nimeltä Dream Team. Aiemmin myös Creative Teamiksi kutsuttu moodi päästää rakentamaan omia unelmajoukkueita pestaamalla siihen haluamiaan pelaajia ja managereja sekä treenamalla näitä haluamansa pelityylin mukaiseksi. Luonnollisesti tiimejä olisi tarkoitus myös peluuttaa muita vastaan.

Epäselvää toistaiseksi on, miten tila toimii esimerkiksi bisnesmallinsa suhteen. Idealtaan se on kerännyt kuitenkin jo vertauksia FIFA-sarjan Ultimate Team -puoleen ja PES-pelien vanhaan MyClubiin.

Näillä näkymin muuten pelitilauudistukset jäävät 1.0-versiossa toistaiseksi tähän. Noin muuten odotettavissa on pelaajapalautteen mukaan tehtyjä pelillisiä viilauksia, joilla on tarkoitus parantaa varsinkin niin puolustuspelaamista kuin syöttelyä. Joukkueiden kokoonpanoihin ja taktiikoihinkin voi nyt vaikuttaa lisäksi enemmän ja myös verkkokokemusta on pyritty tekemään vakaammiksi.

Yksityiskohtaisen listan muutoksista löytää lähdelinkistä.

Alun perin eFootballin oli tarkoitus yltää 1.0-versioonsa jo viime vuoden marraskuussa Pelin surkea vastaanotto sai Konamin kuitenkin lykkäämään suunnitelmaa huomattavasti. Pelistä luvattu mobiiliversio odottaa sekin yhä julkaisuaan, vaikka myös se oli alkujaan tarkoitus tuoda saataville jo viime vuonna.

Lähde: Konami

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Refloni kuva
Refloni

Olisiko NFT-pelaajien lisääminen mitään?

Käyttäjän Pelaaja 7 kuva
Pelaaja 7

Kaikki PES -pelit pelanneena aina 90-luvulta lähtien voin sanoa, että oli todella outo kokemus. Menivät vielä vaihtamaan näppäinkomentoja ilman itse customoinnin mahdollisuutta. Todella paha PES -fanille. Ne olivat olleet aina niin hyvät, että lopulta FIFA -sarjakin kopioi ne itselleen.

Nostoja