Warcraft-universumi laajenee mobiilipelattavaan muotoon – Activision Blizzard puuhaa usean ilmaispelin kimpussa / Uutiset / pelaaja.fi

Warcraft-universumi laajenee mobiilipelattavaan muotoon – Activision Blizzard puuhaa usean ilmaispelin kimpussa

5.02.2021 // Kirjoittanut: Tarja Porkka-Kontturi
0
World of Warcraft Classic

Activision Blizzardilla työstetään useaa ilmaispelattavaa Warcraft-mobiilinimikettä. 

Toimitusjohtaja Bobby Kotick paljasti tuoreimman tulosjulkistuksen yhteydessä, että Activision Blizzardilla on kehityksessä monia Warcraft-sarjaan perustuvia mobiili- ja ilmaispelielämyksiä.

– Aiomme toimittaa Warcraft-pelisarjassamme tiheämpää premium-sisältöä World of Warcraft -yhteisön ylläpitämiseksi ja laajentamiseksi, Kotick kertoi.

Activision Blizzard uskoo parhaillaan kehitteillä olevien nimikkeidensä sekä uuden strategian luovan mahdollisuuksia Warcraft-universumin aivan uudenlaiseen kokemiseen sekä nykyisille pelaajille että uusille faneille.  

Viime vuosi oli World of Warcraftille poikkeuksellisen menestyksekäs. World of Warcraft Classicin julkaisu syksyllä 2019 aloitti pelaajakannan uuden laajenemisen ja pelaajien määrä nousi entisestään myös Classicin ulkopuolella vuoden 2020 aikana. World of Warcraftin kahdeksas laajennus Shadowlands julkaistiin marraskuussa 2020. Se nousi kaikkien aikojen nopeimmin myyneeksi pc-peliksi, kunnes Cyberpunk 2077 syöksyi sen ohi joulukuun julkaisullaan. 

Activision Blizzard ilmoitti tulosjulkistuksessaan myös suunnitelmistaan julkaista uusi Call of Duty -peli ensi vuoden lopulla. Overwatch 2:ta ja Diablo 4:ää puolestaan saadaan odottaa ainakin vuoteen 2022, jos ei kauemminkin. 

Lähde: IGN

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.